SZTÁRDZSÚSZ

Ria, Ria, Hungária! Folytatódjék a magyar csoda!

Legnagyobb sztárjaink is minden idegszálukkal a ma esti magyar-portugál meccsre összpontosítanak! Hogy még nagyobb önbizalommal állhasson pályára a magyar válogatott, személyes üzenetekkel lelkesítik a fiúkat!
  • Szerző: B.M.

Andy Vajna és Vajna Tímea

"Nyerni fogunk! Bízzatok magatokban, fiúk! Minden magyar szeretete segíteni fog benneteket a meccsen! Veletek vagyunk! Hajrá, magyarok!"

Joshi Bharat

"Hajrá fiúk! Semmi idegeskedés! A saját örömötökért játsszatok, a belső félelmeiteket győzzétek le, és akkor az ellenfelet is lemossátok! Szeretetenergiát küldök és szurkolok!"

Mága Zoltán

"Tizenötmillió magyar szívét dobogtatjátok meg egyszerre, ha megzördül az ellenfél hálója! A góllal szerzett örömmel egybeforrasztjátok a világ magyarságát! Várom a győzelmi diadalmenetet, de már most büszke vagyok hazánk nagyjaira, válogatott nemzeti példaképeinkre! Éltessük a reményt: Hajrá fiúk, hajrá magyarok!"

Rubint Réka és Schobert Norbi

 

Bodrogi Gyula

"Kedves magyar válogatott! Nagyon jók vagytok! Győzhettek! Veletek vagyok! A televízió előtt fogok szurkolni nektek!"

Korda György és Balázs Klári

"Tuti győzni fogtok! Úgy izgulunk! Rég szerepeltetek már ilyen jól! Kettesben fogunk nézni benneteket!"

Kulcsár Edina

"Higgyétek el, megnyeritek! Midig ez lebegjen a szemetek előtt! Fantasztikusan játszotok! Hajrá, így tovább! Az egész ország nektek szurkol! Én is ülni fogok a tévé képernyője előtt, és csuriban lesz az ujjam! Hajrá magyarok!"

Kovács Kati

"Biztosan nagy gyomorgörccsel vágtok neki ennek a mérkőzésnek, de tudnotok kell: ha mindent beleadtok, akkor senki nem tehet majd szemrehányást nektek, bármi is lesz a végeredmény! Csak így tovább, fiúk! Szerencse is kell hozzá, de legfőképp csapatmunka! Nagyon szorítok nektek! Nézni foglak benneteket!"

Hajdú Péter

"Hajrá fiúk! Folytatódjék a magyar csoda! Az éjjel soha nem érhet véget! Hajrá Magyarország!"

Caramel

"Nem vagyok focirajongó, de most bennem is megdobbant a magyar szív! Néztem az előző mecccseket is, most is így teszek! Hajrá!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?