SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Réka először mondta el, mit érzett Norbi rosszulléte után

Schobert Norbi augusztus végén kapott sztrókot, a házuk előtt esett össze, és kórházba került. A felesége, Réka először beszélt arról, hogy mit érzett a nehéz pillanatokban.
  • Szerző: szbd

Schobert Norbi felesége példátlan lélekjelenléttel és fegyelemmel gondoskodott a férjéről, képviselte a sajtóban. Rubint Réka részletesen mesélt az ominózus csütörtök reggelről a hot! magazinnak.

Réka példátlan lélekjelenléttel és fegyelemmel gondoskodott a férjéről (Fotó: Instagram)

„Próbáltam minél higgadtabban kezelni a helyzetet. Sajnos Norbi korábbi szívműtétje miatt már van rutinom ebben. Szüksége volt az energiáimra, a támogatásomra. Még be sem értem a kórházba, amikor a sajtó egyik munkatársa már hívott, hogy hallotta, mi történt. Larát hívtam először, nem akartam, hogy internetről tudja meg, hogy az apukája kórházban van. Az első kérdése az volt: Mi történt, anya? Baj van? Őszintén elmondtam neki, hogy az édesapját kórházba kellett vinni, de nem részleteztem a történteket. Kértem, hogy nyugodjon meg, mert hallhatja, hogy én is nyugodt vagyok, ami azt jelzi, hogy nincs nagy baj. Megkértem, hogy jöjjön oda a kórházba, mert magam mellett tudtam őt is a legnagyobb biztonságban” – mondta el Réka.

Norbi állapota a gyors orvosi ellátásnak és a műtétnek köszönhetően stabilizálódott, és napról napra jobban van.

Életmódváltásra van szükség

Réka mindent megtesz, hogy az elkövetkezendő időben tehermentesítse a férjét.

„Ez nem lesz könnyű, mert Norbi hozzám hasonlóan nagyon aktív életet él. Szeretném, ha a szervezete minél előbb regenerálódna, és az életünket átszervezve, de minden a legnagyobb rendben folytatódna.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?