SZTÁRDZSÚSZ

Rúzsa Magdi újabb részleteket árult el a várandósságáról

Rúzsa Magdi még csak néhány napja ment szabadságra a várandóssága miatt, de már alig várja, hogy visszatérjen a színpadra és babázhasson.
  • Szerző: ripost

Még csak néhány napja van szabadságon, de olykor már unatkozik Rúzsa Magdi, akiről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy várandós, ráadásul hármasikreket hord a szíve alatt. Az énekesnő a Petőfi Rádió reggeli műsorában, a Talpra magyarban adott interjút, amelyben új dala, a Karma elsőként mutatkozott be a közönségnek az éteren keresztül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi hármasikreket vár
Fotó: Ripost

„Hiszek a sorsban. Miközben készült az új lemez, felfigyeltem rá, hogy sok dal témájában megjelenik a sorsszerűség, illetve az állandó körforgás szimbóluma. Ez a korong a Karma címet követelte magának. Friss, mai, lendületes lemez született. Bár van egy erős lírai oldalam, mostanában nagyon élvezem, hogy pörgősebb dalokat készítünk a közönségnek” – fogalmazott a Petőfi Rádió dalpremierje kapcsán Rúzsa Magdi, akit Harsányi Levente arról is faggatott, hogyan készül a következő nagy feladatára, az anyaságra.

„Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni. Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik, nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon, amiben szeretnék már aktívan részt venni. De nem aggódom, összefogunk, megoldjuk. Csak egészség legyen és minden más megoldható” – válaszolta a Talpra magyarban a Máté Péter-díjas énekesnő, akinek dalait – amíg színpadon újra nem láthatja a közönség – gyakran hallhatják a Petőfi Rádió hallgatói a zenei kínálatban.

A beszélgetést IDE kattintva hallgathatod vissza!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?