SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta, így tudta eltitkolni várandósságát Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi hármas ikreket hord a szíve alatt, így a pocakja is gyorsabban növekszik. Most elmondta, hogyan rejtegette a pocakját a kíváncsi tekintetek elől.
  • Szerző: szbd

Nemcsak az egész országot, hanem magát Rúzsa Magdit is lesokkolta a hír, hármas ikrekkel várandós. Az aranytorkú énekesnő a Balázsékban beszélt a babavárás örömeiről, és arról, hogy a kezdetekben hogyan rejtegette növekedő pocakját a kíváncsiskodó tekintetek elől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem egyszerű helyzet, ezeket a gyerekeket ki is kell hordani. Nagyon kell figyelni, hogy minden rendben legyen. Azt ne felejtsük el, hogy ez egy veszélyeztetett terhesség. (...) Van az a mondás, hogy mindenkire annyit mérnek, amennyit elbír. Az egész helyzetben talán az a pozitív, hogy hiperaktív vagyok, de biztos így is nagyon fáradt leszek bizonyos helyzetekben” – mondta el Magdi, aki nem tagadja, kezdetben bepánikolt a hírtől, így a második ultrahang-vizsgálaton azért még egyszer megkérdezte az orvosát, hogy biztosan „csak” hárman vannak-e, és nem fog találni még egy magzatot...?

Rúzsa Magdi hetekig rejtegette növekedő pocakját

Rúzsa Magdi hetekig rejtegette növekedő pocakját (Fotó: Instagram)

Az énekesnő várandóssága 13. hétben jár, de már az első pár hétben látszódott, hogy növekedésnek indult a pocakja. Magdi nevetve vallotta be, imádkozott azért, hogy esős idő legyen a koncertjein, hogy el tudja rejteni a pocakját.

„A 13. hétben vagyok, hárman vannak, és gyorsabban növekszik a pocak. Elnézést kérek mindenkitől, de ez a rengeteg eső miattam volt. Én imádkoztam érte, hogy kabátot tudjak felvenni” - nevetett. „Nehezen tudtam úgy csinálni, mintha nem lenne ott a pocak. Azt mondta is nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, ne beszéljek erről a dologról” – tette hozzá Magdi, aki elárulta azt is, hogy egyelőre nem tudják a picik nemét, de ő úgy látta, van köztük fiú.

Dadák fognak segíteni Magdinak

„Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom” – tette még hozzá.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?