SZTÁRDZSÚSZ

„Anyának lenni különleges érzés” – teljesen megváltozott Sáfrány Emese élete

Az anyaságról vallott Sáfrány Emese. Az újdonsült édesanya élete fenekestül felfordult gyermeke születése óta, de ezt egy cseppet sem bánja.
  • Szerző: Ripost

Sáfrány Emese élete fenekestül felfordult, mióta megszületett a kisfia! A sztáranyuka úgy érzi, most már más a fontossági sorrendje, az első helyen Nolen van, és minden nap úgy kel fel, hogy az ő boldogságát helyezi előtérbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sáfrány Emese

Fotó: Sulyok László/Ripost

„Anyának lenni különleges érzés, valójában megfogalmazhatatlan. Rengeteg dologra tanít az, amikor szülővé válsz, és annál is több dolog változik meg az életedben. Fontosabb lesz ennek a pici kis teremtménynek a boldogsága a sajátodnál. Örülsz annak, ha sikerül aznap kakilnia, és a képet róla az egész családnak körbeküldöd. Együtt zokogsz vele, ha vigasztalhatatlanul sír. A heted fénypontja pedig a babaúszás lesz” – írta a közösségi oldalán Emese, aki úgy érzi, sokkal óvatosabb lett babája mellett.

„Talán a legfurcsább, amit az elmúlt 4 hónapban elkezdtem érezni, rajta kívül persze saját magamat elkezdtem félteni, óvatosabb vagyok és meggondoltabb, hiszen most már az élet legfontosabb 'szerepének' kell még nagyon sokáig elégett tennem: anyának kell lennem!” – tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?