SZTÁRDZSÚSZ

Sáfrány Emese: Vastagabb a combom, eddig nem volt narancsbőröm, de már van!

A kismama élete legboldogabb időszakát éli, és bár nagyon vigyáz az egészségére és a fittségére, nem zavarja, hogy átalakult a teste.
  • Szerző: ripost

Sáfrány Emese nem aggódik, hogy a korábbi tökéletes alakját tönkreteszi a várandóssága. A légtornász bajnok az első gyermekét várja, a baba nemét már tudják is a párjával: kisfiuk lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kismama fontosnak tartotta felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem az az időszak egy nő életében, amikor az alakja miatt kellene aggódnia: a teste természetes változáson megy keresztül, amit ő helyes táplálkozással és edzéssel igyekszik ellensúlyozni.

Sáfrány Emese nem bánja, hogy átalakul a teste a várandóssággal.

Sáfrány Emese nem bánja, hogy átalakul a teste a várandóssággal.
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Engem egy cseppet sem zavar, hogy változik a testem: válasz azokra a kérdésekre, hogy félek-e, hogy elhízom. Tényleg nem, bár azért amit tudok, megteszek, hogy fitt és egészséges maradjak, de ebben az időszakban teljesen normálisnak tartom, hogy a test átalakul, miért lenne ez pont velem másként. Szélesebb a csípőm, vastagabb a combom, nincs vékony derekam, mint korábban, és igen, képzeljétek, eddig nem volt narancsbőröm, na, de most már van” – fogalmazott Sáfrány Emese.

A kismama szerint ez nem az az időszak, amikor az ilyen változások miatt kell aggódnia egy várandós nőnek. Jóllehet, ő mindent megtesz, hogy jó formában legyen, továbbra is egészségesen táplálkozik és edz, de nem hagyja, hogy a boldog időszakot az alakja miatti aggodalom tegye tönkre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?