SZTÁRDZSÚSZ

Sámán segítségét kérte a gyermekáldásban Ördög Nóra

A mûsorvezető és férje, Nánási Pál egy csodatévő gyógyítónak fizettek súlyos összegeket, aki három hónapon belül gyermeket ígért.
  • Szerző: RIPOST

A legvégsőkig elment Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy gyermekük születhessen. Nóriék még földöntúli erők segítségét is kérték azokban a nehéz időkben, mikor még úgy tűnt, hogy nem lehet gyerekük, írja a Bors

"Mindenkinek meg kell találni szerintem azt az alternatív kapaszkodót is, amiben hinni tud. Én azt hiszem, ebben is elmentem a végsőkig, vagy hát mi, mert ez is közös utazás volt, a saját komfortzónámon kívül. Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról"- mondta el Nóri.

A sikertelen beültetések után a Pilisbe utaztak, hogy egy híres sámántól kérjenek segítséget. A furcsa kezelésen a "gyógyító" fémtallérokat helyezett Nóri és Pali mellkasára.

"Valamilyen elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító külföldi Magyarországra látogatott. Volt valamilyen könyvbemutatója, és akkor ismerősön keresztül sikerült – súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen – egy privát találkozót kieszközölni, és hát az volt az ígéret: ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek" emlékezett vissza Nóri.

Végül nem vált be a sámán kezelése, a pár első gyermeke, Mici nagyjából két évvel később született meg. 

És ezeket olvastad már?