SZTÁRDZSÚSZ

Sas József özvegyének szívszorító vallomása: „Nem tudom, hogyan kell ezzel együtt élni”

Megviseli a gyász Sas József özvegyét. Az asszony egyelőre nem tudja, hogy fog valaha is túllépni a tragédián.
  • Szerző: Ripost

A Jászai Mari-díjas színész hosszú betegeskedés után, 82 éves korában hunyta le örökre a szemét, betölthetetlen űrt hagyva maga után felesége, Komjáti Zsuzsa szívében. Negyvenhárom évig voltak házasok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsuzsa asszony igyekszik aktív életet élni, amivel legalább néha elterelheti figyelmét a fájdalmas veszteségről. A lakás, közös életük színtere az utóbbi években egyre inkább kezdett egy kórházi osztályhoz hasonlítani, az özvegy mégis mindent úgy hagyott, ahogy eddig volt, Sas József ruhái, használati tárgyai mind ott vannak most is, ahol ő hagyta. Zsuzsának még nincs ereje változtatni.

Sas József felesége szerint imádott férje nagyon beteg
Fotó: ATV

„Nehéz. Nagyon nehéz a magány elviselése. Még szoknom kell, nem tudom, hogyan kell ezzel együtt élni, de majd megtanulom. Muszáj megtanulnom. Tudom, hogy nem én vagyok egyedül ezen a világon a fájdalmammal, nagyon sokan özvegyülnek meg, és ők is mind szomorúak, de hiába látom azt, hogy más hogyan kezeli, nekem nem megy még” – árulta el a Borsnak Zsuzsa asszony.

Az özvegy rendkívül nehezen szakadt el férje koporsójától a temetésen
Fotó: Bors

„Az életem egyik percről a másikra lépett ki a megszokott medréből, több mint négy évtized érzelmi emlékei árasztanak el, ezeket kell most a lelkemben a helyükre tenni. Ez most a feladatom. Nem tudom, hogy valaha is elmondhatom-e majd magamról, hogy fel tudtam dolgozni Jóska elvesztését” – tette hozzá szomorúan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?