SZTÁRDZSÚSZ

Schobert Norbi: 20 éve fájdalomcsillapítón élek

Az egykori fitneszguru bejelentette visszavonulását!
  • Szerző: Ripost

Schobert Norbi végleg abbahagyja az aerobic oktatást! Az edzőből lett üzletember úgy érzi, kiöregedett abból, hogy órákat tartson! Az elmúlt három évtized nem múlt el nyomtalanul, Norbi sportsérülései miatt a mai napig komoly fájdalmakkal küzd.

„A 35 éves sportmúlt és 25 év aerobic edzői tevékenység azt eredményezte, hogy a hármas-négyes csigolyám között már nincs porc! 20 éve minden reggel egy szem erősebb fajta fájdalomcsillapítóval indítom a napomat. Elkopott a derekam, elkopott a térdem, elkopott a szívem, mindenem elkopott. Olyan mennyiségű sportterhelést kaptam, hogy elkopott a csigolyám is. Nincs porckorongom, széthajtottam magam, mint egy Zsiguli” – mondta el a %RIPOST%-nak Schobert Norbi, aki ma már abban hisz, hogy kevesebb sporttal és tudatosabb táplálkozással kell elérni a fogyást!

Norbi utolsó edzését május 26-án tartja a Fitbalance-on, ahol kisfiával, Norbikával lép majd színpadra! Az apuka örülne, ha egy napon kisfia vinné tovább a családi hagyományt. „Norbika a legnagyobb király lesz, én tudom. Most 13 éves, szerintem 5 év múlva a színpadon fog állni, ha ezt akarja! Norbika bármi lehet: lehet olimpiai bajnok vízilabdázó, de lehet szuper edző, vagy lehet sztárséf is.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?