Létrehozva: 2018.04.06.

Sipos Tomi régi álma teljesült

Az Irigy Hónaljmirigy zenekar februári Aréna-koncertje után közel egy hónap pihenõt vett ki! A fiúk három hétig utazgattak a világban.

Az Irigy Hónaljmirigy februári nagykoncertje után úgy döntöttek a srácok, hogy szabadságot vesznek ki! A fiúk három hétig járták a világot. Amíg Sipos Tomi és Papp Feri Thaiföldön élvezte a napsütést, Sipos Peti és felesége huszonkét napot töltött Amerikában.

A mirigyes fiúk 27. születésnapi, telt házas koncertje után megengedtek maguknak egy kis lazítást. A srácok repülőre ültek, hogy egy másik országban pihenjék ki az év eleji pörgést. Sipos Tomi és Papp Feri Thaiföldet választotta úti célul, és családostul indultak útnak.

Tominak régi vágya vált valóra, amikor négy kis tigrissel játszhatott egy thaiföldi állatparkban.

„Két helyen jártunk: Krabin és Koh Samuin. A kis tigrisekkel Koh Samuin találkoztunk egy parkban, ahol elefántokat lehet fürdetni, de még krokodilshow is volt. Ahhoz igen nagy szerencse kellett, hogy a kis tigrisekkel tudjunk találkozni, mert pont akkor voltak három hónaposak. Csakis ebben az életkorban engedik meg a látogatóknak, hogy megsimogassák őket” – mondta el a %RIPOST%-nak az énekes, aki örül, hogy öt év után végre el tudott utazni, mert erre az elmúlt időszakban nem volt lehetősége.

„Mióta megszületett a lányunk, azóta nem voltunk nyaralni, azaz már majdnem öt éve. Most Emma is ott volt velünk Thaiföldön. Még óvodába jár, így el tudtuk vinni magunkkal, de hamarosan iskolába megy, akkor már nehezebb lesz megoldani, hogy iskolaidőben nyaraljunk. Nagyon jól éreztük magunkat, de azért nem volt zökkenőmentes az utazás. Begyulladt a kislányom füle és kórházba kellett vinnünk. Víz ment a fülébe, de szerencsére nem lett komoly baja.”

Míg Tomi Thaiföldön pihent, addig testvére, Peti Amerikában dolgozott. Az énekes másik zenekarával, a Triásszal volt egy nyolcállomásos koncertkörúton. „Huszonkét napig voltunk Amerikában. Fárasztó volt, mert azokat a napokat, amikor nem volt koncertünk, arra használtuk fel, hogy megnézzük a látnivalókat, így nem sokat pihentünk” – mondta Sipos Peti, akit zenésztársain kívül felesége, Krisztina is elkísért. Petiék megnézték a Grand Canyont, sőt még fókákkal is fotózkodtak.

„Én korábban kétszer is voltam Amerikában: egyszer a Miriggyel, egyszer pedig a Triásszal, de a feleségem először jött velem. Kicsit fárasztó volt neki a mi társaságunk, mert ami nekünk érdekes, az nem biztos, hogy a lányoknak is az. A Grand Canyont már rég szerette volna látni, és örülök, hogy el tudtam vinni oda.”

A leállás után az Irigy Hónaljmirigy újra csatasorba állt és már elkezdődtek a tavaszi fellépéseik. A Mirigy-naptár már szinte egész nyárra tele van, de a fiúk elmondták: tágra nyitott szemmel és kihegyezett füllel várják, hogy megtalálják a következő áldozatot, akit parodizálhatnak.

Sipos Peti, Kálmán György és Jankai Béla, azaz a Triász 22 napos amerikai körútja során 8 helyen lépett fel. A zenekar Las Vegas, San Diego, Los Angeles, Miami, Sarasota, New Brunswick, New York Brooklyn és Garfield magyar klubjaiban is koncertezett. Sipos Peti eddig háromszor volt amerikai koncertturnén, kétszer a Triásszal, egyszer pedig az Irigy Hónaljmiriggyel.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megérkezett az új Moszkvics csúcsmodell, le fog esni az álla, ha meglátja

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

magyarnemzet.hu

Szoboszlai első hegedűs, Klopp azonban zongoracipelőként számít rá Liverpoolban – légiós podcast

hirtv.hu

Üzentek az oroszok Zelenszkijnek

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

travelo.hu

Videó: Vadmacska és hiúz pózolt a bükki kameracsapdák előtt

ripost.hu

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

ripost.hu

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Emlékszel még? Így nézett ki a fiatal Kiszel Tünde, most Bodrogi Gyulát ünnepli

SZTÁRDZSÚSZ

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

SZTÁRDZSÚSZ

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock