SZTÁRDZSÚSZ

SMS-t kapott Zsidró Tamástól Várkonyi Andi: Ez állt benne

Várkonyi Andi a barátnőjének, Doszpot Evelinnek mesélt el néhány titkot a párkapcsolatáról.
  • Szerző: BDF

Még nincs egy hónapja sem, hogy Várkonyi Andi és Zsidró Tamás a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak. A páros egy ideig érthető módon hallgatott a részletekről, ám mostanra úgy tűnik, már nem akarnak tovább csendben maradni. Andi a kamerák előtt árult el néhány titkot a kapcsolatukról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Szabolcs László

„Most boldogság van. Romantika, és rózsacsokrok... Nagyon odafigyel. Még furcsa és szokatlan, de nagyon jól alakul„ – kezdte a Life TV-n futó Női titkok Várkonyi Andinál cimű műsor felvezetőjében a műsorvezető, aki boldogan számolt be barátnőjének, Doszpot Evelinnek egy különleges SMS-ről, amit új kedvese, Zsidró írt neki.

”Egyszer írt egy üzenetet. Annyit írt bele, hogy 143. Kérdeztem is, hogy mi ez? A barátod a Google, írta. Beírtam és kiderült, hogy az amerikai meg az angol szlengben ez az i love you-nak a kódja” – olvadozott Andi, aki most az első randiról is mesélt.

”Az első alkalommal, amikor találkoztunk, rohadt hideg volt. Persze, kitaláltuk, hogy sétáljunk... Ő hamarabb rájött, hogy ez nem a legjobb ötlet, de készült. Elővett a dzsekijéből egy termoszt, amibe forró rumos-almás ital volt. Tudta, hogy szeretem a rumot„ – mondta nevetve Andi, aki hozzátette, hogy nagyon természetes volt már az első randi is, és egy pillanatig sem feszengtek egymás mellett.

”Megállás nélkül beszéltünk. Vele könnyű, mert borzasztóan jó kedvű. Kihozza belőlem a vicces oldalamat” – áradozott Zsidróról a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?