SZTÁRDZSÚSZ

Sok türelmet igényel a Barátok közt munkamániás sztárja

Solti Ádám szerencsére megkapja a barátnőjétől a támogató hátországot, így nyugodtan építheti a karrierjét.
  • Szerző: Ripost

A Barátok közt népszerű sztárja, Solti Ádám sosem pihen. A színész nem tagadja, imád dolgozni, a kedvese mellett a hivatása a második szerelme. Ennek ellenére, amikor teheti, elutazik néhány napra, ha pedig pihenésről van szó, a vízparti helyeket részesíti előnyben.

Így volt ez idén nyáron is, amikor egy hetet nyaralt a barátnőjével Olaszországban, ezt pedig összekötötték egy siklósi hétvégével. A színész a %%-nak mesélt a nyári élményeiről és arról, hol szeret kikapcsolódni, amikor épp nem a munkába temetkezik.

"Magyarországon rengeteg gyönyörű vízparti hely van, amelyekről sokan nem is tudnak. A barátnőmmel nemrég felfedeztük a Bokodi-tavat, ahol gyakorlatilag a vízre építettek egy kis várost. Csodálatos élmény volt.

Az ilyen nyaralások egyetlen hátulütője az, hogy nagyon vigyáznom kell, ugyanis a Barátok közt miatt nem barnulhatok le egyik napról a másikra. Ezért ilyenkor nem győzöm magam naptejjel kenegetni

- mesélte nevetve Ádám, aki jövő nyáron, Csonka András tanácsára egy tengerjárón szeretne nyaralni.

A népszerű színész rengeteget dolgozik, Szirtes Tamás nemrég kérte fel a József és a színes szélesvásznú álomkabát főszerepére.

Mivel a színház és a Barátok közt mellett kevés ideje jut a pihenésre, elengedhetetlen, hogy a partnere elfogadja a feszített életmódját.

Nehéz összeegyeztetni a munkát és a párkapcsolatot.

Rengeteg türelemre van szükség hozzám, de a menyasszonyom mindenben támogat. Úgy gondolom, addig kell ütni a vasat, ameddig meleg, én pedig szeretném kihasználni ezeket a munka szempontjából termékeny éveket."

Ádám kedvese, Berni, valóban teljes mértékben megérti és  támogatja a színészt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a napokban ünnepelték a kétéves évfordulójukat, és láthatóan teljes köztük az összhang.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?