SZTÁRDZSÚSZ

Sokkot kapott a brit királyi család Meghan és Harry újabb húzásán

Úgy gondolták, a pár visszatér Angliába, hogy a koronavírus-járvány idején segítsenek az önkéntes karanténba vonult II. Erzsébetnek. Nem így lett.
  • Szerző: Doris

Bennfentesek szerint a brit királyi család tagjai teljesen ledöbbentek, mondhatni sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy Meghan és Harry titokban megléptek Kanadából és Los Angelesbe költöztek – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Állítólag mindenki úgy volt vele, hogy Harry azonnal csomagol és visszatér Angliába, hogy segítsen a királynőnek a koronavírus-járvány idején. Nagyot tévedtek.

Meghan egyik régi bizalmasa kikotyogta, hogy a volt sorozatsztár mindig is erről álmodott, és Harry-t nem is volt olyan nehéz meggyőzni.

„Meghan mindig is vissza akart térni Los Angelesbe, imádja a hollywoodi életstílust. Most közel van az anyukájához, a régi barátaihoz és a PR-csapatához is. És persze nem kell követnie a brit királyi család szigorú szabályait. Harry végig nagyon lelkesnek tűnt, nem hiszem, hogy sokáig kellett győzködni” – közölte a neve elhallgatását kérő informátor.

Meghan és Harry a legfrissebb hírek szerint már legújabb álomotthonukat keresik a tengerenúlon. Jelenleg egy impozáns villában vannak önkéntes karanténban.

És ezeket olvastad már?