SZTÁRDZSÚSZ

Sokkot kapott Kandász Andi, műteni is kellett

A beavatkozás húsz percig tartott. A részletekről beszélt lapunknak.
  • Szerző: SZBD

Műteni kellett Kandász Andrea hüvelykujját! Amint beszámoltunk róla, Andrea még december 23-án szúrta meg véletlenül egy halcsonttal a körömágyát. A sérülését otthon kezelte, gyógyulni is kezdett, ám egy rossz mozdulattal felszakította a sebet. Rövidesen felduzzadt és lüktetett az ujja, emiatt orvoshoz fordult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az volt az első kérdése, hogy kaptam-e már tetanuszt. Az Ázsia Expressz miatt igen, így lefertőtlenítették, majd kaptam egy párakötést. Csináltak röntgent, de szerencsére nem volt csonthártyagyulladás, amitől nagyon féltem. Azt mondták, hogy ha nincs semmi gond, akkor két nap múlva ragtapaszra cseréljem a kötést, és az azt követő napokban menjek vissza kontrollra” - emlékezett vissza a -nak a tévés, aki szinte sokkot kapott, amikor leszedte a kötést az ujjáról.

„Rettenetes látvány fogadott, vadhús nőtt az ujjamra. Gyakorlatilag vadhús nőtt a sérülés helyére. Fájt és lüktetett. Azonnal visszarohantam a kórházba, tudtam, hogy ez már nem játék. A doktornő a műtét mellett döntött. Hálás vagyok érte, ugyanis kiderült, hogy tíz milliméter mélyen elhalt a sejtállomány” – tette még hozzá Andrea. A beavatkozás húsz percig tartott.

Fotó: Ripost

„Viccelődtünk az operáció alatt, de pszichésen azért rossz érzés volt. Arra számítottam, hogy ha elmegy az érzéstelenítő hatása, fájni fog, de szerencsére nem. Kedden megyek vissza kontrollra. Remélem, minden rendben lesz.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?