Létrehozva: 2019.11.15.

Hűha, Cristiano Ronaldóval találkozott a gyönyörű magyar műsorvezető

Óriási álma vált valóra az MTVA gyönyörű műsorvezetőjének. Bár Somossy Barbara egy nyugodt, munkamentes vakációra indult Lisszabonba, mégis élete egyik legnagyobb kalandjába csöppent. Bejutott ugyanis a portugál labdarúgó-válogatott edzésére, ahol testközelből vette szemügyre a világ egyik legjobb focistáját.

Legmerészebb álma valósult meg Somossy Barbarának! Az MTVA műsorvezetője izgalmas kalandba csöppent Portugáliában. Személyesen találkozott a sokak által a világ legjobb focistájának tartott Cristiano Ronaldóval.

Fotó: Ripost

A csinos tévés a Ripost-nak elmondta, amikor elindult Magyarországról, hogy meglátogassa régen látott barátnőjét, álmában sem gondolta, micsoda kaland vár rá. Barbit Lisszabonban értük utol, aki exkluzív interjút adott a Ripost-nak, és részletesen beszámolt élményeiről is.

„Még mindig Lisszabonban vagyok, privát úton, egy nagyon jó barátnőmnél. Miközben a várost jártuk, az operatőrként dolgozó párja szólt, hogy megy a portugál fociválogatott sajtótájékoztatójára. Rögtön mondtuk, hogy csatlakoznánk. Itt kezdődött minden” – mondta mosolyogva lapunknak Barbara.

„Maradandó és nagy élmény volt, hogy konkrétan néhány méterre szaladgáltak tőlem a portugál válogatott játékosai. Igazából arra, hogy Ronaldo megjelenik a pályán kis esély volt, mert az a pletyka járta, hogy nincs túl jó fizikai állapotban. Aztán egyszer csak kisétált az öltözőből. Nagyon örült mindenki. Bár nem munka miatt utaztam, de egy ilyen lehetőséget nem hagy ki az ember. Szerettem volna egy interjút készíteni vele és kifaggatni, hogy mit gondol a magyar válogatottról és az ominózus 3-3-as döntetlen meccsről, ami a 2016-os Európa-bajnoki csoportmérkőzésen született Portugália és Magyarország között„ – mondta a műsorvezető, akit Cristiano teljesen levett a lábáról.

„Cristiano nagyon szimpatikus volt. Amikor elszaladt mellettünk, végig mosolygott, és köszönt is mindenkinek. Ő egy profi, alázatos sportoló. Amint a pályára lépett, teljesen átszellemült, abszolút ki tudta zárni a kamerákat. Száz százalékban az edzésre koncentrált. Három szóban össze tudom foglalni, mit láttam rajta: alázatot, szerénységet és fegyelmet.”

Ám a szédületes kaland itt még nem ért véget. A gyönyörű tévés nagyjából 1 órát töltött a stadionban, amikor váratlanul mellélépett a legolvasottabb portugál sportlap újságírója, és Barbi legnagyobb meglepetésére interjút kért tőle, ami másnap meg is jelent a napilapban.

Hogy mit mondott erről az MTVA műsorvezetője, elolvashatod a Ripost napilap pénteki számában, amiben az exkluzív fotókat is megnézheted a portugálok edzéséről!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek