SZTÁRDZSÚSZ

Sorozatgyártásba kezdtek, jönnek az újabb Győrfi-babák

Erre még a szóvivő sem számított!
  • Szerző: Doris

Rendhagyó gyárlátogatáson vett részt Győrfi Pál, aki a karantén idején egyik napról a másikra a koronavírus elleni védekezés legmeghatározóbb alakjává nőtte ki magát. Valóságos kultuszfigura lett!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győrfi Pál a Puskás Aréna megnyitóján
Fotó: Instagram

Azt azonban maga sem gondolta volna, hogy operaáriát írnak, fagyit és tortát neveznek el róla, és bizony olyanok is voltak, akik pofátlanul nyerészkedtek rajta. Jó pénzért különféle termékeket árultak a fényképével, de a megkérdezése és engedélye nélkül. Akadt viszont egy olyan budapesti műhely, amelyik különösen egyedi ötlettel rukkolt elő: a szóvivőt mintázó babákat kezdett el gyártani!

Ezt a babagyárat látogatta meg Győrfi, aki valóságos mesehőssé vált a gyerekek szemében!

„Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyire népszerű leszek a gyerekek körében. Rengeteg levelet, üzenetet kaptam az elmúlt hetekben szülőktől arra vonatkozóan, hogy üzenjek az ő gyerekeiknek is, hiszen figyelnek, hallgatnak rám és bíznak is bennem. Talán ezért is történhetett, hogy egy cég elkezdett GyőrfiPál babákat gyártani. Nemrég megkerestek azzal, hogy újabb rendeléseket kaptak, nagy az igény a babákra. Nem tagadom, nagyon meglepett” – kezdte a -nak a szóvivő, aki csütörtök délután felkerekedett, hogy meglátogassa a babagyárat.

„Egy nagyon aranyos családot ismertem meg, ott is van két kisgyerek, akik szintén úgy fogadtak, mint egy mesefigurát. A babák tényleg kézzel készülnek, még dedikáltam is őket. Így valóban mindegyik egyedi, hiszen nem tudok kétszer ugyanúgy aláírni” – nevetett a szóvivő, aki nagyon örül annak, hogy pozitív hősként tekintenek rá, annak ellenére, hogy folyton korlátozásokról és szabályokról beszélt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?