SZTÁRDZSÚSZ

Sosem hallott részleteket árult el házasságáról Kovács Kati

Az énekesnő 25 éve él boldog házasságban férjével.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnő a Story magazinnak először mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg férjével, aki sosem szerette a nyilvánosságot, így kapcsolatuk elején is azt kérte tőle, hogy ezt tartsa tiszteletben. Párja – így szereti szólítani, szerinte ez jobban kifejezi az összetartozásukat, mint a férj szó – mindig is a sportnak élt, így nem is csoda, hogy egy sportpályán ismerkedtek meg egymással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A sportpályán véletlenül találkoztunk, odajártam játszani, ahol ő igazolt játékos volt. Edzések után gyakran összejártunk egy nagyobb társasággal, és hamar észrevettük, hogy hasonló a gondolkodásunk, a világlátásunk. Akkor szerettem bele, amikor találtunk egy kiscicát az úton, és visszavitte a gazdájához” – árulta el Kovács Kati.

„Az első randevúink egyikén az autóban ültünk, amikor a zebránál egy idős néni tétován álldogált. Ő kiugrott a kocsibó, és átkísérte a hölgyet az úttesten. Akkor azt gondoltam magamban: Ilyen férfira vágyom” – tette hozzá az énekesnő.

Az informatikusként dolgozó férfi hasonlóan empatikus, mint az énekesnő. 25 éves házasságuk során sosem veszekedtek, és a látszólagos különbségek ellenére a fontosabb dolgokban mindig egyetértettek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?