SZTÁRDZSÚSZ

Steiner Kristóf Izraelben élő szeretteiért aggódott

Kristóf éppen Budapesten tárgyalt, amikor hírét vette, hogy egy tel-avivi étteremben terrortámadás történt. Azonnal üzent ott élő szerelmének és barátainak.
  • Szerző: Buster

Szerdán érkezett a hír, hogy két fegyveres férfi rontott be egy tel-avivi étterembe, ahol azonnal tüzet nyitottak a vendégekre. Többen életüket vesztették, köztük egy négy éves kislány is. Steiner Kristóf évek óta a városban él, de a merénylet idején éppen itthon tartózkodott, így alaposan megijedt és végighívta szeretteit.

"Ha komolyabb támadás történt volna, mondjuk egy offenzív, vagy bombatámadás sorozat, akkor azonnal átszerveztem volna a programomat és már ott lennék a szeretteim mellett.

Furcsa ez, hiszen a többség éppen menekülne onnan. Ilyenkor érzem csak igazán, milyen fontos is az összetartás és az összetartozás.

Sajnos a terrortámadásokhoz már hozzá kellett szoknia mindenkinek, aki a térségben él. Ilyenkor tömegével érkeznek az SMS-ek és a legtöbben csak annyit kérdeznek, jól vagyok–e” - meséli Kristóf, akinek már saját technikája van az ilyen esetekre.

"Én hangüzenetet hagyok a szeretteimnek, melyekben nem azt kérdezem, hogy jól vannak-e. Én arra törekszem, hogy ne is utaljak a bajra, inkább csak amolyan baráti csevejt kezdeményezek és várom, hogy válaszoljanak.

Most is így tettem. Üzentem a kedvesemnek, aki rövidesen küldött egy képet a színházi próbájáról, ahová magával vitte Özgét is

- árulta el Steiner, aki vasárnap hajnalban indul vissza Izraelbe.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?