SZTÁRDZSÚSZ

Stohl András akár az életét is adná veszélyes szenvedélye miatt

A színész elárulta legnagyobb vágyát, ami egyben az életébe is kerülhet. Elképesztő, miért sodorná veszélybe testi épségét.
  • Szerző: MMB.

Stohl Andrásról sokan lemondtak pár évvel ezelőtt, hiszen drogproblémái és börtönbüntetése miatt minden összeomlott körülötte. Ám a színész nem adta fel, visszatért a képernyőre, és rendezte kaotikusnak tűnő életét.

A Válótársak szépfiúja azonban, úgy tűnik, nem elégszik meg a nyugodt hétköznapokkal, valami izgalmasra vágyik. Egyik nagy szenvedélye ugyanis a vadászat, amiért akár még az életét is kockáztatná - írta meg a hot! magazin.

Szeretnék egyszer egy kafferbivalyt lőni. Szeretnék valamivel szembenézni, ami meg tud ölni. Kíváncsi vagyok ugyanis, hogy betojok-e ettől, vagy nem. Arra számítok, hogy nem, hiszen ott lenne a puska a kezemben

 - árulta el az Elviszlek magammal című videóinterjúban Stohl, aki egy igazi vadállattal szeretne farkasszemet nézni. A kafferbivalyok ugyanis egy statisztika szerint kétszáz embert ölnek meg évente, felöklelik vagy éppen agyontapossák áldozatukat. Andrást azonban elvakítja szenvedélye, ezért ez a közel egytonnás állat sem rémíti meg. Sőt, teljesen természetesnek tarja, hogy puskával járja az erdőket.

"Mindenkinek azt mondom, hogy akinek nincs erre identitása, annak nem is kell vadásznia. Ám amióta világ a világ, azóta vadászik az ember. Ráadásul, ha nem lennének vadászok, akkor már vad sem lenne, ha hiszik, ha nem, ez így van" - magyarázta András, aki édesapjától nem csak vadászszenvedélyét, de egy vadászklubtagságát is megörökölte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?