SZTÁRDZSÚSZ

Stohl András: Apukámtól tanultam főzni

Bár általában a népszerű színész felesége, Vica szorgoskodik a konyhában, András is szeret főzni. Lapunknak arról is beszélt, ki vezette be először a főzés rejtelmeibe.
  • Szerző: BDF

Kést és fakanalat ragad Stohl András, aki a hamarosan induló MasterChef VIP 2 műsorában csillogtatja meg főzőtudását. A népszerű színész a -nak árulta el, hogy az édesapjától tanult főzni, de egyik nagy szenvedélye, a vadászat is közre játszik abban, hogy jól tud bánni a késsel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Egyetlen receptet sem tudok fejből” - kezdte nevetve lapunknak a színész. „Az igazság az, hogy apukámtól tanultam főzni, ő pedig sosem méricskélt, mindig érzésre pakolta bele a hozzávalókat az ételbe. Azt mondják, a férfiak általában így főznek. Én elég erősen fűszerezek, de amit elkészítek, azt általában szeretik. Nem vagyok nagy szakács, mint apám, de szeretek főzni” – kezdte lapunknak Stohl, aki hozzátette, hogy általában a felesége tüsténkedik a konyhában. Nem is meglepő, hogy Vica a műsorra való felkészülésben is segített Andrásnak.

„Itthon nem én vagyok a főzőmester, a feleségem szorgoskodik többet a konyhában. Viszont sokszor főzünk együtt. Olyankor én az alapanyagokat állítom össze, Vica pedig megfőzi az ételt. Ha vadászok, és az erdőben vagyok, akkor magamnak főzök. Amúgy is inkább bográcsos vagyok. Szóval a párom sokat segített a műsor előtti felkészülésben. Együtt kísérleteztünk az ízekkel, formákkal kapcsolatban, és persze fantasztikus tanácsokkal indított útnak” – tette még hozzá a színész, aki bevallotta, hogy már a felkészülés alatt is teljesen rákattant a főzésre, és reméli, hogy a műsor alatt sok új fortélyt megismer majd, amikkel a jövőben elkápráztathatja kedvesét.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?