SZTÁRDZSÚSZ

Nem köntörfalazott: Ezt gondolja a lánya férjéről Stohl András

A múlt hétvégén büszkén kísérte az oltár elé Stohl Lucát az édesapja. A színész már nagyon várta a pillanatot, hogy férjhez adhassa az elsőszülött lányát.
  • Szerző: szbd

A világ összes édesapja arra vágyik, hogy egyszer, egy szép napon oltár elé vezethesse a lányát. Stohl Andrásnak ez az álma a hétvégén teljesült, az elsőszülött gyermeke, Stohl Luca táncművész-műsorvezető szűk családi és baráti körben végre kimondta a boldogító igent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Luca egyszerûen gyönyörû volt” – mondta meghatódva a színész

„Luca egyszerûen gyönyörû volt” – mondta meghatódva a színész
Fotó: Bors

Hogy miért végre? Mert már az egész família izgatottan várta, hogy eljöjjön a nagy nap. Luca hét éve él boldog párkapcsolatban egy férfival, akit eddig még sosem mutatott be a nagy nyilvánosság előtt. A rejtőzködés érthető, nyilván nem szeretnék, hogy a közösségi oldalakról idegen emberek szóljanak bele a kapcsolatukba, véleményezzék azt, esetleg az utcán fotózzák őket, ha éppen sétálni indulnak. Luca ezért titokzatos módon csak „B”-nek nevezi a férjét, akit a híres apósa, Stohl András természetesen régóta ismer. A két férfi kapcsolata kiváló, ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy András széles mosollyal kísérte az oltárhoz a legidősebb gyermekét, boldogan és mindenféle aggodalom nélkül, a szokásoknak megfelelően adta át őt a vôlegénynek.

A hírek szerint az esküvő és az azt követő lagzi is nagyon jól sikerült, Stohlék népes mozaikcsaládja felszabadultan mulatott a táncparketten. Ott volt András összes gyermeke, a menyasszonyon kívül: Rebeka, Franciska és Andris is. Nem kérdés, hogy Stohl András ebben a közegben, a szerettei gyűrűjében érzi igazán boldognak magát.

„Luca egyszerűen gyönyörű volt, csodálatos percek voltak, amíg az oltárhoz kísértem” – mondta a Bors megkeresésére Stohl András. „Jó szívvel adtam át a férjének, csodálatos párja van, csak jót mondhatok róla. Nyilván nem ért minket váratlanul a hír, hogy lagzi lesz” – folytatta Stohl arra a kérdésre válaszolva, hogy mire gondolt, amikor kiderült, Luca férjhez megy.

„Ideje volt már ennek a dolognak, hiszen hosszú évek óta alkotnak egy párt. Nem sürgettük, de vártuk a napot” – tette hozzá.

Amikor a művésztől azt kérdezték, hogy felkészült-e arra, hogy nagypapa lesz, és ha igen, milyennek látja ebben a szerepben magát, felnevetett.

„Hát… Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?