SZTÁRDZSÚSZ

Stohl András megrázó vallomása: elárulta hogyan állt talpra

Ma már újra az egyik legkeresettebb magyar sztár, de sokáig tartott, amíg visszakerült a színház, a film, a televíziózás világába. Neki is meggyûlt a problémája az alkohollal, ezért tudja min megy keresztül Gesztesi Károly.
  • Szerző: Bati

Ma már újra az egyik legkeresettebb magyar sztár Stohl András, de sokáig tartott, amíg visszakerült a színház, a film, a televíziózás világába. Neki is meggyűlt a problémája az alkohollal, ezért tudja min megy keresztül Gesztesi Károly.

Megjárta a poklok poklát az elmúlt években az alkohol miatt Stohl András. A sztár 2002-ben életveszélyesen megsérült, amikor egy vadászkirándulásról hazafelé tartva ittas állapotban elvesztette uralmát autója felett, ami háromszor megpördült, majd feje tetején landolt. A színészt, akkor két évre eltiltották a vezetéstől. Akkor azt nyilatkozta, soha többet nem iszik.

„Engem többet senki nem lát majd inni, annyira szégyellem magam mindenki előtt” – mondta akkoriban az ítélethirdetés után.

Nyolc évvel később még nagyobb bajba keverte magát. Alkohollal és kábítószerrel a vérében Fót és Budapest között újabb autóbalesetet okozott, ahol egy ember könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. Tíz hónap börtönbüntetést kapott a színész-műsorvezető, öt hónap után szabadon engedték, amit drogprevenciós körútján tanúsított igyekezetének köszönhet.

„Csak a börtönben sikerült leszámolnom a démonaimmal

 

 

 – mondta a színművész. – Elgondolkoztam mekkora fájdalmat okoztam a családomnak és az is közrejátszott abban, hogy felelősségteljes életet éljek, hogy a baleset után elvesztettem a munkáimat.

Stohl András még hozzátette: bármiben Gesztesi Károly segítségére lesz, ha szüksége lenne rá, mert ő már végigjárta ezt az utat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?