SZTÁRDZSÚSZ

Stohl régi álma volt egy kisfiú, mégsem akarta negyedik gyermekét

Párja, Ancsika ragaszkodott még egy babához, így született meg Stohl egyetlen kisfia, Andriska. A színész bízik benne, hogy a legkisebb trónörökösből is olyan vagány és vicces férfi válik majd, mint amilyen elmondása szerint ő maga.
  • Szerző: Doris

Stohl András mindig is valódi példaképként tekintett édesapjára. Õ maga azonban három lánygyermek után már beletörődött, hogy nem lesz, aki továbbviszi a nevét, vagy akit bevezethet egyik kedvenc hobbija, a vadászat rejtelmeibe.

A színész kedvese, Ancsika azonban kitartóan ragaszkodott hozzá, hogy közös kislányuknak, a hétéves Franciskának testvére szülessen. Számára ugyanis akkor teljes egy család, ha a gyereknek van testvére, Stohl előző házasságából született lányai azonban nem élnek velük. Ezért addig győzködte szerelmét, amíg tavaly a világra jött legnagyobb boldogságuk, a kis Bandika.

Világ életében akart egy kisfiút, és az idő neki dolgozik, mert ahogy Bandika nő, úgy lesznek egyre inkább elválaszthatatlanok egymástól.

- mesélte a Best magazinnak a büszke édesanya, aki szerint Stohl úgy imádja gyerekeit, mint senki más.

Bandika érkezésével pedig végre igazán kerek lett Buci élete. A színész mindig is édesapjára akart hasonlítani, akit 18 éves korában veszített el. Annak ellenére példaképének tekintette, hogy apja nem ment  a szomszédba némi szigorért és olykor bizony alaposan elverte őt.

Hiperaktív voltam, kezelhetetlen, mint most is. Addig mentem, míg elvesztette a türelmét és beleszaladtam a tenyerébe. Igaz, mindig szólt előtte, Bandi, pofon lesz a vége!

 

Emlékezett vissza a lapnak Stohl, aki reméli, hogy kisfia hozzá hasonlóan mindig a társaság középpontja lesz majd. Õ ugyanis nem tud egyedül élni, hatalmas szüksége van rá, hogy szeressék, és hogy ő is szeretni tudjon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?