SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos beteg a botrányos magyar énekes?

Az extravagáns fiatal mûvész aggodalomra okot adó képet tett közzé a rajongói oldalán. Nem kizárt, hogy olyan kórral küzd, ami akár halálos is lehet.
  • Szerző: The_M

Mindenki örvendezve fogadta, hogy megérkezett a jó idő, de Varga Viktor legújabb képe azonnal visszarántott minket a valóságba, miszerint a nyár nemcsak a féktelen jókedvről szól.

Ugyanis a meleggel együtt megérkeztek a kullancsok is, melyek közül egy az extravagáns énekest nézte ki magának. Ami pedig még rosszabb, hogy Viktor kommentje alapján, fertőzött is volt a vérszívó, és Lyme-kóros lett tőle a Csillag Születik felfedezettje.

Reméljük, hogy Viktor gyorsan leküzdi a betegséget, mindenféle komoly komplikáció nélkül.

 

A Lyme-kór ellen hatásos védőoltás nincs. A már kialakult betegséget antibiotikummal, vagy több antibiotikum kombinációjával kezelik, több héten keresztül. A kezelésre biztos protokoll nincs, azt a betegség súlyosságához és a kezelés eredményességéhez igazítják. A kialakult szövődményeket (szívproblémák, ízületi gyulladás, stb.) szükség esetén szintén lehet kezelni. Régóta fennálló, szövődményeket okozott krónikus betegségnél a teljes gyógyulás esélye már alacsony, de javulást el lehet érni. A kutyákat az emberhez hasonló módon kezelik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?