SZTÁRDZSÚSZ

Szabó Ádám vallomása: Több gyulladás is kialakult a szervezetemben

A NYÁR 21 műsorában mesélt új dalairól Szabó Ádám. Bár az utóbbi időben elsősorban úgy szerepel a médiában, mint énekes előadó, az adásban leszögezte, hogy a harmonika fontos kifejező eszköze és támasza, ezért nem tervezi, hogy hangszerét valaha is elhagyja. A zenész továbbá arról is mesélt, hogyan küzdött meg a koronavírus utáni gyulladásos megbetegedéseivel.
  • Szerző: Doris

Nem tudja meghatározni a saját zenei stílusát, egyelőre kísérletezik a különböző világok között Szabó Ádám. A közkedvelt harmonikás-énekes idén közös dalt készített Curtisszel, és a karantén alatt számos dalt és szöveget is írt, sőt, karácsonyi zenékkel is készül – derült ki a Duna Televízió NYÁR 21 című műsorából.


Fotó: Instagram

„A mai napig dilemmában vagyok. Harmonikásként tűntem fel a tévéképernyőn, és csak később kezdtem el énekelni. Mindig kerestem a helyemet, hogy most melyik vagyok inkább, hangszeres zenész vagy énekes. Bár már rájöttem, hogy az utóbbiban élem meg a teljes kiteljesedést, amikor kiereszthetem a hangom. Ugyanakkor nagyon szeretem a harmonikát is, soha nem szeretném elhagyni” – fogalmazott Szabó Ádám a Duna Televízió műsorában, hozzátéve, mostanában nem sokat tudott gyakorolni a hangszeren, mivel ínhüvelygyulladástól szenvedett.

„Nem vagyok egy puhány típus, de miután átestem a Covidon, több gyulladás is kialakult a szervezetemben. Egy kerti ásás után ínhüvelygyulladásom lett, később pedig a focizástól a lábamban is kialakult” – mesélte a NYÁR 21 vendégeként Szabó Ádám.

A további részletek az idézett adásból ismerhetők meg.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?