SZTÁRDZSÚSZ

Segítségre szorult: Betegen áll színpadra Szabó Ádám

Szabó Ádám nem akarta feladni, pedig nagyon meggyötörte a hangszálait.
  • Szerző: angie

Szabó Ádám betegen is színpadra állt, nem volt hajlandó lemondani a koncerteket, nem akarta cserben hagyni a közönséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Ádám megkapta a koronavírus-teszt eredményét

Betegen is fellépett
Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Igaz, kellett neki hangi segítség, de a napokban így is jó bulikat csinált.

„Vége van az augusztus 20-i koncertzuhatagnak és szeretnék köszönetet mondani Encsnek, Salgótarjánnak, Tatabányának, ugyanis annak ellenére, hogy a hangom eléggé gatyamódon viselkedett, ti kisegítettetek és együtt megtudtuk oldani a koncerteket, óriási nagyot buliztunk. Több ezer emberrel tudtunk ugyanúgy kommunikálni mintha egészséges lett volna a torkom. Nagyon köszönöm nektek! A vasárnapi móri koncert is fenomenális volt, úgy gondolom, érdemes ezt csinálni” – jelentette ki Ádám, aki azt is elárulta, betegsége ellenére, miért nem mondta le a fellépéséket.

„Sokan kérdezték, hogy ilyenkor miért nem playbackelek vagy miért nem mondom le a koncertet!? Azt gondolom, hogy egy előadónak akkor is oda kell állnia az emberek elé, ha baj van, csak a legvégsőbb esetben lehet lemondani. Én odaálltam, megcsináltuk és nagyon szépen köszönöm nektek” – mondta el Instagram sztorijában a zenész.

Majka és ByeAlex is lemondták a bulit

Nagy port kavart, amikor nemrég betegségre hivatkozva Majka lemondta az egyik bulijukat, ám jelenleg ByeAlex miatt is háborognak a rajongók, aki nem egészségügyi okból, hanem technikai problémák miatt döntött úgy, hogy távol marad a színpadtól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?