Létrehozva: 2015.11.24.

Szandi a botrányos Sztárban sztár minden pillanatát vállalja

Elég nagy visszhangot váltott ki Tóth Gabi és Szandi közös produkciója a Sztárban sztár elsõ döntõjében. Pedig ez csak egy szórakoztató elõadás volt, amin fölösleges háborogni. Szandi a Ripostnak mesélt róla, hogy õ miként látja a botrányosnak titulált produkciót.

A Sztárban sztár vasárnap esti adása jócskán felkorbácsolta a nézői indulatokat. Szandi és Tóth Gabi egy igazán szexi produkcióval állt a színpadra Shakira és Rihanna bőrébe bújva. Az előadás után komoly felháborodás lett úrrá a nézők körében, de a háromgyerekes anyuka azt mondja, biztos volt abban, hogy ez a dal többféle reakciót fog kiváltani, annak ellenére, hogy számára ez csak egy szakmai feladat volt. Akárcsak korábban, amikor a Sztárban sztár előző évadában többször is megmutatta, hogy bármelyik énekest képes tökéletesen leutánozni - legyen szó férfiról vagy nőről.

A műsor szerkesztői most vendégszereplőként hívták vissza az énekesnőt Tóth Gabi mellé, ami ismét egy szakmai kihívásnak számított Szandi életében. Bár már voltak emlékei Shakira megformálásáról az első évadból, ahol szép eredményt ért el, a második helyen végzett. 

"Ez egy szakmai feladat volt, mint anno Cserháti vagy Korda György. Itt nem a magamutogatásról volt szó, hanem itt ez volt a feladat. Furcsa az értékrend. Az nem felháborító az embereknek, hogy egy férfi női ruhában énekel, és az sem, hogy egy kismama férfiként lép a színpadra. Szerintem egyik se lehet felháborító, itt ez a feladat. Az kicsit fáj, hogy a zsűri sem beszélt a hangról, pedig én órákat töltöttem azzal, hogy elsajátítsam Shakira hangját és a mozgását"

- kezdte a %RIPOST%-nak Szandi.

Az énekesnő azt mesélte, hogy amikor meglátta a feladatot, alaposan át kellett gondolnia a felkérést. Ugyanis csakis abban az esetben volt hajlandó vállalni a szereplést, ha az az ő értékrendjének teljes mértékig megfelel. 

Az eredeti klipben ugyanis Rihanna és Shakira kifejezetten közel kerülnek egymáshoz.

"Amikor megnéztem a klipet, majdnem dobtam egy hátast. Azt mondtam a szerkesztőknek, hogyha megtaláljuk ugyanúgy az egészséges határt, mint anno Madonnánál, akkor benne vagyok, de vannak dolgok, amiket nem vállalok el."

A háromgyerekes anyuka azt mondta, hogy kifejezetten örült a felkérésnek, és annak is, hogy Tóth Gabit kapta duettpartnernek. De a legfontosabb mindenesetre az volt a produkciónál, hogy erkölcsileg teljesen elfogadható legyen.

"Ha egy country produkcióval, egy gitárral a kezünkben éneklünk Gabival, akkor a kutya se beszélne róla. Nekem az volt a fontos, hogy vállalható legyen, hogy emelt fővel mehessek be másnap az iskolába. Én sok mindenben vissza is fogtam magam, nem akartam, hogy egymás fenekét simogassuk, sőt egymás arcát se, mert abban már több van. Én úgy érzem, hogy maximálisan sikerült eltalálnom a határt, minden pillanatát vállalom a produkciónak, nem csináltam semmi felháborítót."

Szandi a gyerekeinek is megmutatta a produkciót, akik tökéletesen el tudnak vonatkoztatni attól, hogy édesanyjuk a színpadon milyen karaktereket formált meg. 

"Õk tudják, hogy anyának ez a munkája. Ez most egy feladat volt, én nem ilyen ruhában megyek értük az iskolába, és nem is vonaglok. Az indulás előtt még paprikás krumplit főztem és rántott húst sütöttem, mikor hazaértünk, akkor pedig Petőfi-verset tanultunk a nagyobbik fiammal,  tehát ugyanúgy megy tovább az élet. Amikor hazajövök, én anyuka vagyok, és nem vonaglok, ahogy a saját fellépéseimen Szandiként sem."

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit kizárólag kalapemelést és szalutálást érdemel – a történetben szereplő Péter pedig mély megvetést és egy vödör sz*rt

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

vg.hu

Elüldözi Németországból az idegengyűlölet a szakképzett külföldi munkásokat

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

mandiner.hu

Beindult a mémgyár: mutatjuk a legfelkapottabb Magyar Péterről szóló mémeket

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott