Létrehozva: 2018.11.09.

Szandi: A család az origója mindennek!

Szandi három gyermek büszke édesanyja. Még huszonnégy éves sem volt, amikor világra hozta lányát, Blankát, akit nem sokkal késõbb két fiútestvér követett: Domonkos és Csaba.

Az Emerton-díjas énekesnő, Szandi, a %RIPOST%-nak mesélt arról, hogy a mai napig valóra vált álomként gondol a csemeték érkezésére, hiszen gyerekkora óta nagy családra vágyott.

Az énekesnő saját példáján keresztül arra ösztönzi a fiatal párokat, hogy merjenek bátran családot alapítani, hogy a nők ne féljenek gyermeket vállalni.

„Soha nem felejtem el, tizenegy éves lehettem, egy szobában laktunk a nővéremmel, amikor egyik este arról beszélgettünk, hogyan képzeljük el a jövőnket. Mindketten arról álmodoztunk, hogy háromgyermekes édesanyák szeretnénk majd lenni. Ez meg is valósult… Már kislánykorom óta nézegettem az égen három, szorosan egymás mellett ragyogó csillagot, és mindig azt mondtam, ők az én kisbabáim. Hiszek a jelekben” – emlékezett vissza lapunknak Szandi, aki hozzátette, az életben az egyetlen igaz támaszt a család tudja nyújtani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

„A család az origója mindennek. Nincs annál nagyobb ajándék, ha egy hosszú, nehéz és fárasztó nap után várnak otthon. A család - ahogyan szoktam fogalmazni – egy harcmező, de a békesség szigete is egyben. Nincs mindig rózsaszín ködfelhő. Akadnak nehézségek, de a legcsodálatosabb érzés, hogy bármikor számíthatunk egymásra. Most például a Csak show és más semmi nagyon igénybe vesz engem, testileg és lelkileg is. Amikor egyik este nagyon fáradtan értem haza, Blanka lányunk megnyugtatott: „Anya, ne idegeskedj, és ne legyen lelkiismeret furdalásod, amiért a sok próba miatt kevesebbet vagy most velünk. Itt vagyok, majd én főzök a fiúkra. Megcsinálok mindent, ne aggódj, segítek.” Azt hiszem, ez mindent elmond, azt is, hogy mit is jelent valójában a család” – folytatta az énekesnő, aki hozzátette, nem érti azokat, akik a várandósságról és az azt követő időszakról negatívan beszélnek és csak a problémákat látják. Jóllehet, a gyereknevelésnek is vannak döcögősebb pillanatai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

„Én valahogy mindig csodálkozva nézem, amikor a szülés körüli nehézségekről beszélnek az emberek, pedig minden fiatal nőnek szívből kívánom, hogy élje át az anyaság csodáját, ne féljen, merjen családot alapítani, hiszen ennél szentebb dolog nincs az életben. A legcsodálatosabb időszaka volt az életemnek, amikor sorban világra hoztam a gyerekeimet. Pedig Blanka lányunk koraszülöttként jött a világra 1640 grammal. Hála istennek, makkegészségesen, de sajnos nem tudott szopizni. Fél évig fejtem a tejemet, de nem éltem meg negatívumként, sőt a férjem viccesen időnként Riskának hívott, és nevettünk az egészen. Ezek a pillanatok örökre nyomot hagytak a szívemben és a lelkemben” – mondta, de azt is leszögezte, természetesen a gyereknevelésnek is megvannak a nehézségei.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig minden örömmámor és maga a csoda. Főleg, amikor a gyerekek tinédzserek. De ezért fontos a család erőssége, hogy ilyenkor is összetartsunk, fogjuk egymás kezét és irányt mutassunk, ha kell” – fejtette ki Szandi, aki azt reméli, a jövőben sok-sok unoka szaladgál majd körülötte.

„Blankának közel három éve van egy helyes barátja, Miki. Egy éve kijelentette, hogy már nagyon szeretne édesanya lenni. Mosolyogtam. Egyébként csomó hasonlóságot fedezek fel benne. Mintha a fiatal önmagamat látnám. Azt gondolom, mindennek eljön a maga ideje. A gyermekeim számíthatnak rám, mint nagymamára. Mindenben támogatni és segíteni fogom őket és az unokáimat is.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

mandiner.hu

Franciaországban annyira súlyos a helyzet, hogy Amerika biztonsági riasztást adott ki állampolgárai számára

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét