SZTÁRDZSÚSZ

Szavazz, kiből lesz az első világhírű énekesnőnk!

Számos magyar előadó próbálkozik nemzetközi karrierrel. Szerinted kiből válhat igazi világsztár?
  • Szerző: MMB.

Egyre kevesebbet hallhatjuk tehetséges énekesnőinket itthon énekelni, ugyanis igyekszenek hangjukat az egész világgal megismertetni. Õk hosszabb vagy rövidebb időre elhagyták Magyarországot és külföldön kezdték el építgetni karrierjüket.

 Összeszedtük a világhírnév küszöbén álló előadóinkat, akik simán befuthatnak más országokban is.

Szerinted kinek sikerül összehoznia az első telt házas koncertet külföldön?

Radics Gigi

A Megasztár 6 győztese itthon már mindenkit elkápráztatott hangjával, jelenleg éppen Amerikában bontogatja szárnyait. Családjával és titkos szerelmével  nemrég Los Angelesbe utazott, ahol  igazi világsztárok közelébe került. Adottságai mindenképpen megvannak a sikerhez, gyönyörű hangja, és bomba alakja is hozzásegíthetik a kinti hírnévhez.

Bencsik Tamara

A TV2 felfedezettje itthon nem kapott kellő figyelmet, anyagi gondjai miatt végül Németországba költözött. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen kint elismert és keresett énekesnővé vált. Azt is tudja jól, hogy előadóként jobban oda kell figyelnie külsejére, ezért mindent megtesz a dögös kinézetért. Igazi világsztárhoz való felfogás!

Hien

A fiatal énekesnő még májusban döntött úgy, hogy mindent maga mögött hagy, és Amerika legnívósabb zenei egyetemén tanulja meg az éneklés csínját-bínját. Tanária azonnal felfigyeltek tehetségére, több ezer társa közül egyedül ő léphetett az iskola éves gálájának színpadára.

Az eseményen számos zenei producer is részt vett, így nem lenne meglepő, ha egy szerződés landolna Hien zsebében.

Patai Anna

Igaz, Anna még csak kiskorú, de már most tudatosan építgeti karrierjét. Japánban már hatalmas sikereket ért el egy tehetségkutatón, így jó eséllyel vág bele újabb ország meghódításába.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon az idén biztosan nem  ő képviseli Magyarországot, sajnos már az elődöntőben kiesett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?