SZTÁRDZSÚSZ

Szavazz! Szerinted melyik 2015-ben született sztárpár bírja a legtovább?

2015-ben sem maradtunk szerelmi történetek nélkül, hiszen jó pár hazai híresség találta meg élete társát. Egy időre vagy örökre.
  • Szerző: MMB.

A sztároknak minden bizonnyal nem egyszerű a párkeresés, hiszen ismertségük bonyolultabbá teszi a dolgot. Éppen ezért sokan döntenek úgy, hogy egy másik híresség oldalán lesz a legjobb nekik.

A sztártörténelem tapasztalataiból kiindulva, ez többnyire nem működik hosszútávon, de azért mi mindannyiuknak drukkolunk.

Szerintetek melyik tavaly köttetett sztárszerelem lesz a legstabilabb?

Tóth Gabi és Trap kapitány

Az énekesnő az X-Faktorban megismert Tha Shudras frontemberében találta meg az igazit, bár eddigi rossz tapasztalati miatt esze ágában sincs a nyilvánosság előtt élni magánéletét. De annyit azért elárult a Sztárban sztár harmadik évadának dobogósa, hogy egykori mentoráltjával nagyon boldogok együtt, sőt már a családalapítás is szóba került közöttük.

A Megasztár felfedezettje így számos csalódás után végre kiegyensúlyozott szerelmi életet él.

Dobó Kata és Anger Zsolt

A színésznő 2014-ben jelentette be, hogy hat év után véget ért kapcsolata kislánya édesapjával. Dobó Kata azonban nem sokat szomorkodott a szakítás után, hiszen januárban kollégája, Anger Zsolt mellett találta meg a boldogságot.

Debreczeni Zita és Gianni

A modellből lett fotós és az olasz gasztroceleb idén tavasszal vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, azóta pedig rengeteg közös fotóval is bizonyították, hogy lángol köztük a szerelem.

Sőt, Zita úgy érzi, megtalálta élete párját a sármos szakácsban, így egyértelmű, hogy a jövőben oltár elé szeretne majd vonulni szerelmével.

Tóth Andi és Földesi Péter

A 2014-es X-Faktor győztese egykori vetélytársába, a Spoon zenekar zenészébe szeretett bele, tíz hónapja pedig szinte elválaszthatatlan egymástól a két fiatal. Olyannyira erős a kapcsolatuk, hogy a fiú már megkérte az énekesnő kezét is, egy gitárhúrból készült gyűrűvel tette fel neki a nagy kérdést.

Andi pedig nem titkolja, hogy húszas évei elején szeretne férjhez menni és családot alapítani, a jövőt pedig mindenképpen muzsikus kedvesével képzeli el.

Gubík Ági és Szellő István

Az RTL Klub híradósa két hónapig titkolta kapcsolatát a nála tíz évvel fiatalabb színésznővel, ám májusban végül egy olvasó riporter lebuktatta a sztárpárt. Ezután már a nyilvánosság előtt is felvállalták egymást és egyre erősödő érzelmeiket.

Szellő Istvánt mondhatni megmentette a Barátok közt szereplője, hiszen a férfi sokáig súlyos magánéleti válságban szenvedett. Két sikertelen házasság és zátonyra futott kapcsolatai után, Gubík Ági végül megmutatta neki, milyen az igazi boldogság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?