SZTÁRDZSÚSZ

Szétszakította a vírus Várkonyi Andit és Zsidró Tamást

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea otthoni karanténba kényszerültek a gyermekeikkel, így csak interneten keresztül tartják a kapcsolatot.
  • Szerző: Ripost

A fodrász és a műsorvezető nem él együtt, és kockáztatni sem szeretnének, így csak online érintkeznek a járvány ideje alatt, legnagyobb bánatukra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Andival szétszakított minket a vírus! Skype-on szoktunk beszélni, most ez a legbiztonságosabb. Különösen nehéz egy ilyen helyzetben távol maradni attól, akit szeretünk, könnyebb lenne együtt átvészelni, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznunk mindenki egészsége érdekében. Nem tudom, meddig fog tartani ez az állapot, de mi igyekszünk mindent megtenni, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta„ – mondta a Blikknek Zsidró, aki a jó időt kihasználva kertészkedik legidősebb fiával, Domával.

„Persze, kiderült, hogy ezeket télen kellett volna elültetni, ebből is látszik, hogy életemben nem csináltam ilyet, teljesen új nekem ez a kertészkedés. Mivel Domával itthon ragadtunk, ezzel próbáltuk elütni az időt, ami egyébként teljesen jó kikapcsolódás volt. A másik két gyerekem, Dani és Martin az anyukájukkal vannak otthon. Andiék is kirakósoznak otthon, mindenki azzal üti el az idejét, amivel tudja” – tette hozzá Zsidró, aki bár igyekszik pozitív maradni, pedig most 22 év után be kell zárnia fodrászszalonját, ami nagyon megviseli.

Háromszor vettük fel a videót, amiben bejelentem a hírt, mert folyton elsírtam magam. Rengeteg érzelem tört elő bennem, a család mellett a szalon a mindenem, ezelőtt sosem zártunk be, csak vasárnaponként. Teljesen el vagyok kámpicsorodva, az alkalmazottakért nagyon aggódom, most reggel is beszéltem velük, bejelentkeztem náluk élőben, hogy tudjam, hogy vannak. A megoldáson töröm a fejem, hogy ne kerüljenek anyagilag nehéz helyzetbe, egy biztos, senkit nem fogok kirúgni„ – árulta el a fodrász.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?