SZTÁRDZSÚSZ

Szigszalaggal mentették meg a Viszkis életét

Ambrus Attila napokban megjelenő önéletrajzi könyvében elmeséli: fiatalkorában farkastörvények között élt. Nevelőintézetbe került, ahol az életére törtek...
  • Szerző: Ripost

„Meg akart ölni, de nem sikerült a rohadéknak. Álltam a konyhában, talán krumplit szeleteltem vagy hagymát pucoltam, amikor egyszer csak mögém lépett.

Nem láttam, inkább csak éreztem, hogy ott van. Talán a szagát.

Egy pillanat alatt történt minden.

Joane­ felkapta az egyik húsvágó kést, széles, hosszú penge, rövid markolat, aztán hátulról a vállamba döfte. Pokoli fájdalom és iszonyatos düh öntött el

- így vall hamarosan megjelenő könyvében a Viszkis az ellene elkövetett merényletről. Az önéletrajzi ihletésű műből a Blikk közölt részletet.

Ambrus Attila sorozatos lopásai miatt került Moldvába, egy nevelőintézetbe, ahol két éven keresztül megpróbáltak embert faragni belőle. Itt keveredett összetűzésbe az intézet hírhedt fenegyerekével, aki az életére tört.

"Hiába kaptam mély sebet és ömlött belőlem a vér, nem szaladtam a tiszthez, hogy feljelentsem. Nem akartam balhét

Jobb híján szigetelőszalaggal ragasztottuk le a vállamat, volt ott két srác, aki segített. Egyikük sem csodálkozott, Abban a javítóintézetben a szúrt sebet szigszalaggal gyógyítják.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?