SZTÁRDZSÚSZ

Szikora Robi nem rejti véka alá a véleményét: ezt gondolja Marilyn Manson szexbotrányáról

Úgy tűnik, jó megérzései vannak az R-Go énekesének, aki mindig is sátánfajzatnak tartotta a világsztárt. A szexbotrány csak megerősítette Szikora félelmét, hogy Manson valóban ördögien gonosz ember.
  • Szerző: Ripost

Szikora Robit egy cseppet sem lepte meg az amerikai rockénekes, Marilyn Manson körül napokban ki­rob­bant szexbotrány. Az R-Go frontembere már évtizedekkel ez­előtt megérezte, s má­ra sem rejti véka alá véleményét az ijesztő külsejű sztárról, akivel mindig is gyerekeket lehetett ijesztgetni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marilyn Manson

Fotó: : Christophe Gateau/dpa

„Nem csak a megjelenése, a dalszövegei is elrettentő példák. Én ma is féltem a fiatalokat ettől a sátáni fröcsögéstől. Nem véletlenül tartottunk misét, amikor kétszer Magyarországon járt, s imádkoztunk azért, hogy ne sikerüljön ellopnia a fiatalok lelkét. Nem voltam naprakész arról, hogy mi történt vele az utóbbi időben, ám nem ért váratlanul, hogy mire képes ez az ember„ – kezdte a Borsnak az énekes, aki szerint a rockernek egy esélye van a „gyógyulásra”...

Szikora Robi

Szikora Robi szerint ördögűzést kéne végrehajtani a sztáron
Fotó: Bors

„Én érte so­sem imádkoznék, de ellene sem, csak sajnálom. Az az igazság, maga az ember is kell hozzá, hogy valakit megszálljon a go­nosz, ugyanis azt be is kell en­gedni. Ő el­veszett, és szerintem ördögűzésnek ké­ne alávetni, hogy valami is segíthessen rajta” – mondta Szikora, aki mélyen hívő emberként úgy érzi, ilyen ügyben érdemes felszólalni.

Marilyn Manson

Marilyn Manson / Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Közellenség lett Marilyn Mansonból

Már az FBI is vizsgálja Marilyn Manson ügyét. Egykori jegyese, a Westworld sztárja, Evan Rachel Wood színésznő robbantotta a bombát. Sok év után elárulta, hogy aki tinédzser- korában éveken keresztül zaklatta őt, az nem más, mint Manson. Az ügy pár nap alatt hatalmasra nőtte ki magát, miután többen beálltak a színésznő mögé és szintén arról vallottak, hogy az 52 éves világsztár manipulálta és többször is bántalmazta őket. Legutóbb Poebe Bridges énekesnő írt a Twitteren arról, hogy egyszer kamaszkorában a barátaival átmentek Mansonhoz, aki büszkén újságolta nekik, hogy van egy szobája, amit ő csak „erőszak- szobának„ hív, s hogy hiába volt nagy rajongója, ezután azonnal menekülőre fogta. A szexbotrány kirobbanása óta egyedül volt felesége, Dita von Teese kelt Manson védelmére, s írta ki Instagramjára, hogy ő nem tapasztalt a vádakhoz hasonlókat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?