SZTÁRDZSÚSZ

Felháborító: két férfi bánt el durván Szögeczki Ágival

Az influenszer is nehéz időszakon van túl, mint sokan mások, ám azt nem tudja elképzelni, miért olyan szívtelenek egymással az emberek.
  • Szerző: ripost

Egy nap alatt két férfi is otrombán viselkedett Szögeczki Ágival. Az édesanyát először a boltban lökte meg úgy egy férfi, hogy majdnem elesett, majd a gyógyszertárnál keveredett szópárbajba egy másikkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az átélt megpróbáltatásokról és a saját- illetve mások lelkiállapotáról aztán egy hosszú bejegyzést tett közzé.

Szögeczki Ági

Szögeczki Ági nehéz időszakon van túl (Fotó: LifeTV)

„Egészen elképesztő, félelmetes és egyben szomorú is, hogy az emberek nagy része mennyire feszült, idegbeteg, agresszív... Komolyan mondom, ma azt hittem kétszer is, hogy nem tudom visszafogni magam, pedig én aztán udvarias vagyok mindenkivel, és abszolút tisztelettel állok az emberekhez! De az, hogy egy nálam kétszer nagyobb, körülbelül velem egyidős 'úriember' szó szerint akkorát lök rajtam, hogy a kosár fog vissza, majd még ő kiabál rám, kikérem magamnak... Majd a gyógyszertárban, amikor szóvá merem tenni, hogy annyi ember tartózkodhat bent, ahány kassza van, és óvatosan szólok, hogy mindenki kivárta KINT a sorát, az inges, nyakkendős, jól szitualt MASZK NÉLKÜLI idősebb, kb. 65 éves szintén 'úriember' kinevet?!?!?! Majd arra kér, hogy hívjam a rendőrséget?!?! Hát, mi történik itt, mi történik az emberekkel?!?! Egészen elképesztő, ahogyan egymáshoz állnak, ahogyan egymást hergelik, kinevetik, ahogyan egymást bántják ott, ahol tudják, ahol lehet... Nem volt elég, amit átéltünk mindannyian, még most sem volt elég?!?” – fakadt ki az Instagram-oldalán Ági, aki megérti azt, hogy mindenkiben munkálkodik a feszültség, ám azt cseppet sem, hogy miért kell egymást bántani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ági Szögeczki (@szogeczkiagi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?