SZTÁRDZSÚSZ

Szokatlan helyzetben kapták lencsevégre Győrfi Pált, ezt is bevállalta

A mentők szóvivője boldogan vállalta az új kihívást.
  • Szerző: Doris

Június 21-én, Apák napján indítja útjára új videóinterjú-sorozatát a csalad.hu, Deszkások címmel. A csalad.hu oldalán kéthetente jelentkező sorozatban Takács Bence közismert férfiakat kérdez majd egy szokatlan szituációban: vasalódeszka mellett állva, ingvasalás közben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Förster Tamás

Az őszinte beszélgetések – hogy is lehetne másképp vasalás közben szót váltani – fókuszában ezúttal a családi kapcsolatok és az otthoni szerepek állnak majd. Az élre vasalt inggallérok, a jól ismert férfiak eddig látott arcéle mögött pedig felsejlik a hírességek otthoni világa, szerepkonfliktusaik, apai és férji hivatásuk megélésének dilemmái.

A valódi iron man kihívást elsőként Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vállalta el. Könnyed, humorral teli beszélgetés részesei lehetünk, ahol bepillantást enged családi életébe is.

Megtudhatjuk, mit csinálnak gyerekei, ha meglátják a tévéképernyőn, valamint azt is, hogy családjában ki dönti el, hogy milyen filmet nézzenek, de beszél félelméről is.

A Deszkások sorozat következő vendégei, akik a vasalódeszka mellé állnak: Gundel Takács Gábor, Kovács András Péter és Trill Zsolt.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?