Létrehozva: 2019.06.24.

Szomorú évforduló: Ezért nem nyugodhat békében Michael Jackson

Már tíz éve, hogy nincs köztünk a popkirály.

Ma 10 éve, hogy elhunyt Michael Jackson, a popzene valaha volt talán legnagyobb ikonja. Bár karrierje során 13 Grammy-díjat zsebelt be, az elmúlt néhány évben nem a tehetsége miatt írtak vagy beszéltek róla. Úgy tűnik, a popkirály már soha nem nyugodhat békében...

Michael Jackson váratlan halálát szívmegállás okozta, később kiderült, hogy orvosa, Conrad Murray a kelleténél jóval nagyobb mennyiségű kórházi altatót, név szerint Propofolt adott be neki, majd kiment telefonálni a barátnőjével. Jackson keringése ekkor omlott össze. Bár ennek már 10 éve, a legendás énekes még ma is gyakran szerepel a címlapokon, talán jobb is, hogy nem látja, miért. Neve ugyanis az elmúlt években valósággal összeforrt a szexuális zaklatással és a pedofíliával. Ezek a botrányok még halálának 10. évfordulóját is beárnyékolják, még akkor is, ha sok rajongó nem vesz róluk tudomást.

A botrányok sora 2016-ban kezdődött. Ekkor került elő ugyanis egy rendőrségi felvétel neverlandi birtokának titkos raktárszobájáról. A szűk kis helyiségben többek közt rengeteg pornófilmet, amatőr pornográf felvételeket, szexuális segédeszközöket, perverz fotókat, állatkínzásokról készült videókat foglaltak le a nyomozók. Ezekről állítólag már az énekes 2013-as gyerekmolesztálási perekor is tudtak, ám a bíró nem akarta elítélni őt. A titkos raktárról megjelenő felvétel után szinte hetente tálaltak ki a világsajtónak Jackson vélt vagy valós áldozatai. Bár az énekes állítólag a kisfiúkért rajongott, egy 40 éves nő arról számolt be, hogy 12 éves korában Jackson rendszeresen zaklatta őt és gyerekes kézírással írt szerelmes levelekkel bombázta. Később, amikor a lány 16 éves lett, az énekes egy kisebb vagyont fizetett neki, hogy elhallgattassa. 

2018 végén aztán újabb meredek történet látott napvilágot a popkirályról. Bár elvileg imádta az állatokat, nagyon kegyetlenül bánt örökbefogadott csimpánzával, ami több klipjében is szerepelt. Olyan is előfordult, hogy Jacko arcon ütötte és hasba rúgta szegény Bubbles-t, amit az 1980-as években fogadott örökbe. Ezt az információt korábban a neves etológus, Jane Goodall is megerősítette.

A legnagyobb botrány néhány hónappal ezelőtt robbant ki, amiatt a négyórás dokumentumfilm miatt, amiben Jacko két áldozata, Wade Robson és James Safechuck tálal ki a sztár perverzióiról. A Neverland elhagyása című film valóságos szörnyetegként állítja be Jacksont, és az egész világot megosztotta.

A két férfi még csak kisgyerek volt, amikor Jackson behálózta őket, sőt, a szüleikkel is elhitette, nincs jobb hely a világon Neverlandnél. Segítette a két kisfiú karrierét, miközben elmondásuk szerint szexuálisan bántalmazta őket. Fontos tudni, hogy Robson és Safechuck ingyen vállalták a szereplést, és még a történtek után is szeretettel beszéltek Jacksonról, aki halála után 10 évvel a zenetörténelem egyik legellentmondásosabb figurája lett.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

life.hu

50 felett is lepedőakrobaták: ez a 3 csillagjegy az erotika mestere

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban

SZTÁRDZSÚSZ

Követői segítségét kérte Vastag Csaba felesége