SZTÁRDZSÚSZ

Szörnyű pillanatokat élt át a kamerák előtt Bereczki Zoltán

Több, mint féléve nem beszél egymással apa és fia. Adásban derült ki a titok.
  • Szerző:

Bereczki Zoltán egy maximalista, öntudatos ember, aki csak néha enged teret az érzéseinek, de akkor is úgy teszi, hogy azt más ne lássa. Ennek fényében a múlt vasárnapi érzelmi kifakadása azt jelzi, komoly teher nyomja a lelkét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Sztárban Sztár leszek! harmadik válogató adásában egy nevelő intézetis fiú, Pápai Joci, Az én apám című lírai dalát énekelte el. A produkció után szinte mindegyik zsűritag a könnyeit törölgette, de arra senki nem számított, hogy Bereczki Zoltán ezután teljesen összetörik majd.

„Én is elérzékenyültem, nekem is „érdekes” kapcsolatom van az édesapámmal. Hozzám is szólt most ez a dal” – kezdte az ítész, aki még jóval a produkció után is a hatás alatt volt. Ekkor mondta el Horváth Tamásnak, az előadás alatt félt, hogy nem lesz képes tartani magát. „Apámmal olyan féléve nem beszéltem, aztán most ez kicsit odavert. Úgy kellett abba hagynom a levegővételt, hogy ne üvöltve zokogjak” – hangzottak el a fájdalmas szavak. Mivel a műsor felvételről látható, a forgatások már májusban elkezdődtek, így nagyon úgy fest, hogy a fél év lassan eléri az egy éves teljes szótlanságot.

Mindez nem először történne meg, hiszen 2016-ban egyszer már cikkeztek arról a lapok, hogy az énekes kapcsolata igen csak viharos az édesapjával. Két évig nem beszéltek egymással.

Ha szeretnél több részletet megtudni, olvasd el a keddi lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?