SZTÁRDZSÚSZ

Sztárok, akik a hitel szörnyű csapdájába estek

Összeszedtük azokat a hazai hírességeket, akik felvett hitelük miatt kerültek bajba.
  • Szerző: BDF

Ne gondoljuk, hogy a sztárok sikeresen elkerülik a hitelcsapdákat! Íme néhány ismert magyar csillag, aki - sok honfitársához hasonlóan - meggondolatlanul ment bele egy kezdetben jó megoldásnak tűnő lakás- vagy áruhitelbe...

Az Omega frontembere, Kóbor János is megégette magát. Áron alul kellett megválnia luxusvillájától.

Gergely Róbertnek hatalmas házán kellett túladnia, hogy kimenekülhessen a hitel okozta kelepcéből. A színész szerencséjére a lakása mindössze három hét alatt el is kelt, pedig az értékesítés sokaknak akár évekbe is beletelhet.

Lippai László is egy volt azon sztárok közül, akiknek a meggondolatlanul felvett kölcsöne okozott nehéz időszakot. A magyar színész kocsiját három éve vitte el a végrehajtó. Ám pechjére elárverezett kocsija hitelét még ezután is fizetnie kellett.

Erdélyi Mónika öt éven keresztül sem tudott túladni volt férjével közösen vett érdi otthonán. A házon ugyanis jelzáloghitel volt. Ám végül, egyes információk szerint, a ház kényszerárverésen kelt el.

Bíró Ica sem kerülte el a hitelcsapdát. Minden kapcsolatát mozgósítva sem tudott kikeveredni a hitele okozta nehéz helyzetből. A Metál Ladynek a 2006-ban alapított klubjától kellett megválnia, ugyanis a duplájára nőtt kölcsöne miatt képtelen volt tovább fenntartani. 

Hatalmas hitele miatt omlott össze Bodrogi Gyula. A nemzet színésze svájci frank alapú kölcsönt vett fel autójára, amelynek később már a dupláját kellett visszafizetnie. A kocsi ára nyolcmillió forint volt, a bank azonban ennek majdnem a dupláját követelte vissza. Habár végül szerencsésen jött ki a csapdából, arra intette az embereket, bánjanak óvatosan a hitelfelvételekkel.

Néhány napja pedig Görbe Nóráról derült ki ismét, hogy kilátástalan helyzetbe került. Köztudott, hogy a sztár családja egyszer már pórul járt a devizahitel miatt. Akkor is költözniük kellett otthonukból. Most újra áruba bocsátotta ingatlanát - a hírt maga a sorozatsztár is megerősítette.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?