Létrehozva: 2015.12.19.

Sztárok, akik képtelenek elszakadni volt párjuktól

Egy szakításnak mindig megvan a kiváltó oka, ám néha az is elõfordul, hogy a különlét csak még jobban megerõsíti egy pár kapcsolatát. A hazai hírességek esetében sem volt ez másképp, hiszen idõközben rájöttek, hogy nem bírnak élni a másik nélkül.

A sztárok sokszor próbálják elzárni a nyilvánosság elől magánéletüket, de szakításaikat, durva szerelmi csalódásaikat általában nem tudják sokáig titokban tartani. Számos különválás döbbentette meg az egész országot, ám az is előfordult, hogy egy pár újbóli egymásra találására csodálkoztunk rá.

Összeállításunkban mi most azokat a hazai celebeket soroljuk fel, akik szakítottak kedvesükkel, de egy idő múlva aztán mégis újra egykori szerelmük mellett kötöttek ki.

Csobot Adél és Istenes Bence

Az énekesnő és a műsorvezető kapcsolatát elég nehéz volt nyomon követni, hiszen számtalanszor szakítottak, majd újra felmelegítették románcukat. Sőt, elmondásuk szerint még jót is tett szerelmüknek a különlét, hiszen megtanulták egyensúlyba hozni a karriert a magánélettel.

Az ő kapcsolatuk pedig tökéletes példa arra, hogy néha megéri újra esélyt adni a másiknak, ma már ugyanis boldogan várják első közös gyermeküket.

Hódi Pamela és Berki Krisztián

A showman és a modell sokáig házasságot terveztek, de veszekedéseik, és eltérő jövőképük miatt végül külön utakon folytatták.

Ám úgy látszik, még éreznek egymás iránt valamit, hiszen az Édes Élet kamerái előtt újból összemelegedtek. Hogy hogyan alakul a kapcsolatuk, azt talán még maguk sem tudják, de az biztos, hogy kislányuk, Natasa Zselyke örökre összeköti őket.

Lola és Bence

Az énekesnő és vőlegénye már az esküvőt tervezték, ám eljegyzésüket ősszel mégis felbontották. Lola szerint teljesen kihűlt a kapcsolata szerelmével, ennek köszönhetően pedig unatkozni kezdett barátja mellett.

Most azonban úgy tűnik, újra lángra kapott köztük a szerelem, hiszen a fiatal pár alig két hónap különlét után rájött, hogy együtt akarják folytatni az életüket.

Cinthya Dictator és Varga Viktor

A fotós lány és az extravagáns énekes a sztárvilág talán legbotrányosabb szerelmespárja, hiszen veszekedéseikkel és extremitásukkal sokszor kerültek a címlapokra. Most azonban mindenki azt találgatja, hogy vajon mi van kettejük között, a nyilvánosság előtt ugyanis nem vállalják fel, hogy újfent összejöttek volna.

Pedig lefotózták már őket közös sétájuk alkalmával, váltottak már mocskos csókot a TV2 kamerái előtt, sőt egy Indiában készült fotó is azt bizonyítja, hogy újra egy párt alkotnak.

Zimány Linda és Kedves Ferenc

A szexi modellt és a dúsgazdag üzletembert jó pár évvel ezelőtt már összehozták egymással, így sokakat meglepett, hogy nyáron megint egymásra találtak. Kapcsolatukat pedig a nyilvánosság előtt is felvállalták, és elmondásuk szerint óriási érzelmi kötődés alakult ki közöttük.

Annak ellenére, hogy kapcsolatukat nevetség tárgyává tette az internet népe, ők már az esküvőt, sőt a családalapítást is tervezik.

Lilu és László

Az RTL Klub műsorvezetőjének házassága úgy tűnt végleg becsődölt, januárban ugyanis egy harmadik fél miatt majdnem vége szakad tíz éve tartó boldog kapcsolatának. Akkor Lilu elzárkózott a nyilvánosság elől, hiszen nem szerette volna, hogy közös kisfiuk az ő problémáik miatt sérüljön.

Szerencsére férjével végül sikerült lezárniuk életük legnehezebb időszakát, megmentették megromlott házasságukat, és ma már ismét boldogok együtt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

origo.hu

Brutálisan összeverték Miley Cyrust

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondoltad volna: ilyen ajándékokat kapott Schobert Norbi a családjától!

SZTÁRDZSÚSZ

Nagy Ő Virág megmutatta a pasiknak, hol a helyük