SZTÁRDZSÚSZ

Szulák Andrea: Nem tudom, hogyan kell csábítani

A színésznő keretestül rúgja be az ajtót a Mintaapák című sorozatban, hiszen egy olyan pikáns jelenettel debütál, hogy azon még a forgatáson részt vevő stáb is nagyon jól mulatott.
  • Szerző: Ripost

Szulák Andrea ma este alaposan összekuszálja a TV2 sikersorozatában szereplők éle­tét, ahol egy jó karban lévő ötvenes nőt alakít majd, aki egy fiatalabb férfival kerül intim vi­szonyba. A forgatás Andrea szerint nagyon jól sikerült, a való életben azonban közel sem olyan rámenős és vagány, mint amilyennek talán elsőre tűnik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó : Markovics Gábor / Ripost

„Epizódszerepem van, de már most nyitott vagyok akár egy főszerepre is, olyan jól éreztem magam a forgatáson„ – kezdte a Bors megkeresésére Szulák Andrea. „Profi stábbal dolgozhattam, rekkenő hőségben, de ezzel együtt is csak jót tudok mondani. A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a partneremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani. Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A je­lek fel sem tűnnek. Nemegy­­szer szólnak a barátaim, hogy: „láttad, hogy nézett az a fickó?” Én pedig észre sem vettem az egészet. Talán mert nem hiány­zik az effajta impulzus. Kerek az éle­tem, megvan mindenem. A forgatáson is – éppen ezért – elsősorban a humorhoz nyúltam, a végeredményt pedig majd meglátjuk.”

Fotó: TV2

Hogy milyen színészi eszközöket használ egy ötvenes nő a csábításhoz, azt feleli, hogy remélhetőleg ugyanazt, mint a húsz- vagy harmincéves, a kor csak egy szám, amit természetesen kell viselni.

Fotó: TV2

„Amióta ismert vagyok, azóta számonkérhető is, mindenki tudhatja a koromat, amivel egyébként jóban vagyok, nem törekszem semmi művire. Minden, ami mesterkélt, az fáraszt. Ez vagyok én. Így jobb híján úgy viselkedtem csábítóként, mint egy nő, aki eljátssza, hogy hisz a saját vonzerejében, és nem számítanak neki a körül­mények. A civil életemben is mindig arra törekszem, hogy magamat adjam. Ilyen va­gyok.„

Fotó: TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?