SZTÁRDZSÚSZ

Szulák Andrea: Nem vagyok az a tinderes típus

Az énekesnő kihasználta a kényszerpihenőt! A Ripostnak elmondta, megtisztította a lelkét és megszabadult mindentől, ami negatív energiákat hordozott az életében.
  • Szerző: Angie

Szulák Andrea hosszú kihagyás után múlt héten az Operettszínház A MOSOLY ÉVADA évadbejelentőn állt először színpadra. Nehéz volt nem észrevenni, mennyire élvezte, hogy ismét közönség előtt énekelhet. A fellépés után a -nak bővebben is kifejtette, mitől érzi mostanában kirobbanó formában magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest Operettszínház A mosoly Évada

„Már az idejét sem tudom, mikor izgultam utoljára ennyire. Pontosan három hónappal ezelőtt voltam közönség előtt. Minden alkalommal van bennem egy kis drukk, de most a kelleténél többet kellett kihagyni. Sokféle kötődésem van az Operettszínházhoz, már akkor felléptem a Kálmán Imre Teátrumban, amikor még Moulin Rouge volt. Most a karantén alatt volt időm nosztalgiázni, előszedtem régi fényképeket, elmerültem kicsit a múltban. Rá kellett jönnöm, hogy nekem mindig is boldog életem volt és most is az van” – kezdte Szulák Andrea, aki az otthon töltött idő alatt nemcsak a lakásában, de a lelkében is rendet rakott.

„A rossz dolgok lenyomatait én nem őrzöm meg. Kemény munkával feldolgozom és továbblépek. Szó szerint, rendrakással teltek az elmúlt hónapok. Sokat pihentem, olvastam, kézimunkáztam: kötöttem, horgoltam, varrtam, festettem, kertészkedtem, sütöttem-főztem. Nagyon élvezem, hogy most végre minden a helyére került. Megszabadultam a régi dolgoktól, amik nem kellettek már vagy rossz emlékeket idéztek fel bennem. Takarítottam is, mindenhol kiporszívóztam, kivasaltam, kimostam, igazán rend és tisztaság van az otthonomban, és a kertem is gyönyörű lett” – mesélte az énekes-műsorvezető, aki egyetért azzal a mondással, hogy ami belül van, az van kívül is, így érthető, ha sokaknak feltűnik majd, hogy a szépsége most is belülről fakad.

Talán egy jóképű férfiembernek is szemet szúr majd, hiszen magánéletében semmi nem változott a járvány idején. „Ismerkedni nem tudtam a karanténban, maximum a postással vagy a futárral. A viccet félretéve, én nem vagyok az a tinderes típus, ha jönnie kell a szerelemnek, majd jön. Most mindent kereknek érzek az életemben” – fejezte be elégedetten Szulák Andrea.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?