SZTÁRDZSÚSZ

A karanténban sem hagyja magára rajongóit a Tankcsapda

Van az a helyzet, amikor a legkeményebb rockerek is „megszelídülnek” és önként bezárkóznak otthonaikba...
  • Szerző: Buster

A Tankcsapda tagjai már hetek óta bezárkóztak otthonaikba és szépen kialakították napirendjüket, aminek természetesen szerves része maradt a zene. Sidi rengeteget nyúzza gitárját és sorozatokat néz, Tamás a dobolás mellett üzleti vállalkozásainak megmentésével foglalatoskodik és grillező tudományát csillogtatja családtagjai előtt. Lukács Laci pedig a zenekar jövőjét tervezgeti és közben nekiállt rendet rakni otthonában. Mindeközben elindítottak egy online tehetségkutató versenyt is, hogy ezzel is szórakoztassák a közönségüket és persze önmagukat is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tankcsapda

„Még nem volt időm felmérni a hétköznapi helyzetet”

A zenekar gitárosa csak a napokban dolgozta föl, hogy egy darabig nem állhatnak közönség elé.

„Mindhármunk nevében elmondhatom pozitívan állunk a dolgokhoz, előre nézünk a jövőbe„

-kezdte Sidi, a Tankcsapda gitárosa.

„Így, hogy kénytelenek vagyunk otthon maradni és nincs koncert, utazás, stb. több időm lesz sorozatokat nézni, gitározgatni, jobban koncentrálok majd az alkotómunkára. Mondjuk az is igaz, hogy nem volt még időm nagyon felmérni a hétköznapi helyzetet, a múlt heti online koncert annyira bennem van még, hogy csak most dolgozom fel, hogy egy ideig nem fogunk egy színpadon állni a többiekkel”

- mondta a -nak Sidi.

Fotó: Tankcsapda

„Szeretem leküzdeni az akadályokat”

Fejes Tamás számára különösen nehéz ez az időszak, hiszen nem csak azt kell feldolgoznia, hogy még el sem kezdődött, de már véget is ért a Tankcsapda turnéja.

„Én többet dolgozok mit eddig, persze szigorúan itthon, de még így sincs időm semmire”

- mondja a zenekar dobosa.

„Szervezem a vállalkozásaimat, gazdaságilag komoly kihívás elé állít ez az időszak, de én szeretem az ilyen akadályokat leküzdeni. Nem kesergek, hiszen az élet kegyeltje vagyok minden téren. Amíg tart a járvány otthon tartózkodunk a családdal, kutya, gyerekek, mindenki együtt, nem szoktam főzni, de a grill vacsorákban verhetetlen vagyok”

- nyilatkozta Fejes Tamás.

Fotó: Tankcsapda

A frontember is bizakodó

Lukács Laci szerint ebben a helyzetben az a legfontosabb, hogy mindenki megőrizze a pozitív szemléletét.

„Abban hiszek, hogy a világ előbb-utóbb jobb hellyé válik, és ezt most is fenntartom”

-elemezte a helyzetet Laci.

„Sajnos még csak néhány napja tart ez a helyzet, remélem amúgy egy-két hónap múlva már úgy tudunk beszélgetni erről, hogy túl vagyunk a nehezén. Napi szinten sokat beszélünk telefonon Tomival és Sidivel, tervezzük a zenekar jövőjét, mi is próbáljuk folyamatosan fenntartani a rajongóinkkal a kapcsolatot, hogy tartalmasan töltsük el együtt a koncertmentes időszakot online aktivitásokat szervezünk a közösségi csatornáinkon. Otthon most a rendrakásba kezdtem, bár fejben még a színpadon vagyok, éppen elindult az Európa Turnénk amikor le kellett állnunk, szóval most átállok egy nyugodtabb üzemmódba”

- árulta el a Tankcsapda frontembere.

Játékra hívják rajongóikat

Laci, Sidi és Tamás úgy döntöttek, hogy kihasználják a koronavírus-járvány okozta kényszerpihenőt, ami nem csak őket, de rajongóikat is érinti és megmetszettetek egy tehetségkutató versenyt. Arra kérik a most unatkozó, de tehetséges követőiket, hogy mutassák meg miben igazán jók és vegyék is fel a produkciót. Megkötés gyakorlatilag nincs, így szinte biztos, hogy érdekes, izgalmas, sőt helyenként vicces, vagy akár röhejes videók születnek majd. Hogy ki bizonyul a legjobban, azt a Tankcsapda tagjai és a rajongók együttesen döntik majd el és természetesen értékes díjak is várnak az indulókra. A felvételeket pedig a [email protected] ra várják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?