SZTÁRDZSÚSZ

Tápai Szabina elárulta, mitől működik a házassága

Tápai Szabina két gyerek mellett is odafigyel arra, hogy feleségként is helytálljon.
  • Szerző: Ripost

Tápai Szabina két gyermek mellett is igyekszik fenntartani az intimitást férjével. Kucsera Gábor is segít neki ebben, hiszen sok terhet levesz a válláról.

"Gábor mindenben a támaszom, nagyon sokat segít a gyerekek körül is. Minden reggel elviszi Benit az oviba, így nekem nincs más dolgom, mint Millával foglalkozni”

– kezdte az anyuka, aki bár nem pihen túl sokat, könnyen veszi az akadályokat.

"Milla alig múlt el kéthónapos, de én úgy érzem, hogy két gyerekkel még könnyebb, mint eggyel volt. Igaz, ez idő alatt nem aludtam végig egy éjszakát sem, de erre kifejlesztettem egy jó módszert. Egy kihúzhatós kanapét választottam Milla szobájába, így ha éjszaka felébred, átmegyek hozzá és azon az ágyon szoptatom meg és altatom vissza. Olyankor már én is ott maradok vele és egy szobában alszunk”

– mesélte Szabina a %RIPOST%-nak, aki bár magára vállalta az éjszakai ügyeletet, de marad elég ereje és ideje férjére is.

"Mivel én vagyok a "tejcsárda", így Gábor nem nagyon tud mit kezdeni Millával. Gabit hagyjuk aludni, hogy ne legyen nyűgös. Persze ennek érdekében én is megteszek ezt-azt... Esténként normál időben lefekszenek a gyerekek, olyankor mi is bemegyünk a szobánkba, hogy megmaradjon a kis kapcsolatunk. Ezt nagyon fontosnak tartom, mert nem csak anyuka, de feleség és nő is vagyok”

– fejezte be Szabina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?