SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla kisfia megérezte, hogy édesanyja gyermeket vár

A műsorvezető örömmel jelentette be, hogy Milán hamarosan kistestvért kap, boldogságuk határtalan.
  • Szerző: ripost

Földöntúli boldogságot érez Tatár Csilla, amióta megtudta, hogy kisbabát vár. Az ATV műsorvezetője kedd este jelentette be, hogy újabb taggal bővül a családjuk: férjével, Balázzsal közös második gyermeküket várják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Csilla a Story magazin legújabb számában beszélt arról, hogy miként fogadta a családja a hírt. Kiderült, a négyéves Milánt nem is érte olyan váratlanul a hír.

„A kisfiam megérezte, hogy érkezik a testvére” – fogalmazott a lapnak Csilla.

A műsorvezető az Instagramon azt is elárulta, hogy ez az ötödik várandóssága, így senki ne adja fel a reményt, hiszen bármikor sikerülhet teherbe esni.

Helló Bébi!❤ Érkezik a kistestó!❤🙏 Azoknak pedig, akik a teherbeeséssel küzdenek üzenem, hogy nekem is az 5. terhességem, szóval kitartás!🙏 És akkor most gyorsan válaszolok pár kérdésre:😘 Mit szólt Milánt? Örült csak, annyit kért, hogy fiú legyen és tudjon beszélni!✌ Mit szólt Balázs? Most már újra beszél!😂 #iloveyou♥️ @kunos_balazs ♥️ #négygyerekesapánaklenniszexi😅❤ Meddig fogsz sportolni? Ameddig jólesik!💪 És dolgozni? Ameddig jóleseik!💪 És mikor fogsz újra dolgozni? Abba se hagyom.😂 Spoiler: részletek a Story magazinban!😂 #amásodikszerelemgyerek #hellókistestó❤😊 Fotókredit: Story Magazin Fotó: Borzi Vivi😘 @lindaholdampf😍❤😘 @redlemonmedia 🙏

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?