SZTÁRDZSÚSZ

Te álmodsz róla, az RTL gyönyörű sztárja megcsinálta!

Nagy Alexánál bevállalósabb csaj még nem született a kereskedelmi tévézés történetében. A fiatal sorozatsztár olyat nyaralt, hogy a fal adja a másikat.
  • Szerző: Buster

Nem szép, de mi irigykedünk a Barátok közt hebrencs karakterének nyaralós sztorija hallatán és akkor a képekről még nem is ejtettünk szót. Nagy Alexa a sorozat Alíza ugyanis gondolt egyet és elutazott egy majdnem teljesen lakatlan szigetre. A pihenés alatt alig találkozott valakivel és azt ette, amit a természet kínált neki. Hogy van vér ennek a törékeny lánynak a pucájában, az kérdés sem lehet. Ja, és mellesleg mentett egy kis természetet is…

"Malajziában és Barcelonában jártam, de már egy ideje itthon vagyok. Délkelet-Ázsiában egyébként már harmadszor jártam, de mindegyik utam közül ez sikerült a legkülönlegesebbre.

Egy nagyon kicsi, mindössze öt négyzetkilométeres szigeten voltam, ahol nincsenek szállodák, bankautomaták, vagy üzletek.

Sőt, tulajdonképpen az égvilágon semmi sincs, csak a természet. Bungalóban laktam, és azt a halat ettem, amit a néhány helyi lakos kifogott és megsütött a parton. Ha gyümölcsre vágytam, akkor azt vagy szintén megkaptam tőlük, vagy megkértem a part és a sziget között járó hajósokat, hogy szerezzék be nekem”- meséli Alexa, aki egyszer sem hagyta el a szigetet ott tartózkodása alatt.

"Tudom, hogy unalmasnak tűnhet ez a fajta teljes elzáródás a civilizációtól, de egyáltalán nem volt az. Végigmentem egy dzsungeltúrán, aminek része volt egy nagyon meredek sziklás szakasz is. Azon keresztül jutottunk le egy álomszép partszakaszra. Kicsit búvárkodtam, és ami a tengerek mélyén ott van, az leírhatatlan.

Esténként a néhány helyi lakos, kiült a partra és csak úgy a maguk szórakoztatására gitároztak és énekeltek annak a tizenöt turistának, aki velem együtt a szigeten volt.

Egyébként a helyiek hihetetlenül kedvesek. Gyakorlatilag semmijük sincs, de nagyon fontos nekik, hogy nyomot hagyjanak azokban, akik ellátogatnak hozzájuk. Ha leesik egy gyümölcs, felveszik, és azonnal neked adják, vagy kagylókból nyakláncot fonnak, és azzal kedveskednek”- mondja a csinos színésznő, aki egy különleges módszerrel korallokat is mentett a nyaralása alatt.

"Találkoztam egy ausztrál nővel, aki azzal foglalkozik, hogy korallokat ragaszt össze.

Egy olyan speciális ragasztót talált fel, ami elpárolog a vízben és fixálja a halott korallokat az élőkhöz, így végül újraélednek.

Ez egy szenzációs dolog, ráadásul engem is megtanított rá”- árulta el Alexa, aki ezután Barcelonába utazott és onnan is posztolt néhány képet.

A galériákra kattintva nézd végig a lélegzetelállító képeket!

És ezeket olvastad már?