Létrehozva: 2018.09.20.

Te tudtad? Így keresnek még több pénzt a magyar sztárok

Sokan azt gondolják, hogy a pompás sztárgázsit kapó hírességek a celebkedés mellett csak a lábukat lógatják. Nos, bizonyára akadnak szép számmal ilyenek is, ám az igazi profik jól tudják, egyszer eljöhet az a pillanat, amikor már nem tudnak megélni a szórakoztatóiparból.

Kulcsár Edina fodrászatot nyitott

Kulcsár Edina és férje Csuti számára fontos, hogy több lábon álljanak, hiszen a kis Medoxnak mindent meg szeretnének majd adni. Éppen ezért nemrég megnyitotta a hajfonásra specializálódott üzletét az egyik budapesti bevásárlóközpontban. Kiskorom óta a fonás rabja vagyok. Már egy ideje kitaláltam egy olyan helyet, ahova, ha bemegyek, pillanatok alatt szép fonással jöhetek ki. Ez nem egy üzlet, nem egy szalon vagy egy fodrászat. Több ezeknél... Nagyon büszke vagyok” – írta nemrég Edina.

 

Korda György szállodát vezet

Közel 25 éve nyitotta meg kapuit a Rózsadombon Korda György és Balázs Klári szállodája, a Villa Korda. A hotel szinte minden évszakban telt házas, hazai, külföldi sztárok, de civilek is előszeretettel szállnak meg az énekes-házaspárnál. A 79 éves énekes mindig gondosan ügyelt arra, hogy ne szálljon el az árakkal, és mindenki számára megfizethetőek legyenek a luxusbútorokkal berendezett szobák. Korda nemrég a %RIPOST%-nak nyilatkozott a villáról. „Klárikával a közös gyermekünkként tekintünk a szállodára. Nem csak pénzforrás, ennél többet jelent nekünk. Azt szeretném, hogy a második kerület büszkesége legyen” – mondta el lapunknak az énekes.

 

Szabó Győző sushi-bárban dolgozik

A színésznek nagy álma volt, hogy „éttermet” nyithasson. Hogy miért egy piacon? Azt mondta, megfogta a hely kedvessége, közvetlensége. Persze amellett, hogy régóta dédelgetett vágyát valósította meg, a pénz sem volt elhanyagolható szempont. „Ha csak egy forinttal is többet keresek, akkor megérte. Nem azért csinálom, hogy most ebből várat építsek, hanem mert izgalmas, és szeretem csinálni” – mondta el korábban egy internetes portálnak.

 

Demcsák Zsuzsa angolt tanít

A népszerű műsorvezető kiválóan beszél idegen nyelveket, így jött az ötlet: magán angolórákat ad gyerekeknek. A %RIPOST%-nak elmondta, hogy nem a pénz hajtotta, de most, hogy a tévézés háttérbe szorult az életében, bizonyára jól jön az a kis plusz. „A szenvedélyemnek hódolok. Imádom azt, hogy végre nyelvvel és gyerekekkel foglalkozhatok. Ezek a magánórák engem is nagyon feltöltenek. Valószínűleg nem az lesz a jövőm, hogy kizárólag angoltanárként folytatom tovább, hiszen vannak más terveim is, de nem tudom elképzelni, hogy a tanítványaimat magukra hagyjam” – magyarázta.

 

Majka hamburgerezőt üzemeltet

Az ózdi fenegyerek jól tudja, milyen az, ha nincs. Sosem éhezett gyerekként, de édesapját hamar elveszítette, így nem vetette fel a családot a pénz. Talán éppen ezért Majka minden lehetőséget megragad azóta, hogy fut a szekere. A műsorvezetés és a koncertezés mellett az üzleti világban is megvetette a lábát,  öt évvel ezelőtt nyitotta meg Budapesten a hamburgerezőjét, ami azóta is sikeresen üzemel. Az biztos, hogy a rapper az étterem megnyitása előtt sem küzdött anyagi nehézségekkel, de a családja miatt nagyon fontos, hogy több lábon álljon.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét