SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen kiakadt a sztárapuka, undorító módon bántak vele a repülőn

A 43 éves Carey Hart úgy döntött, hogy két légitársaságot teljesen kizár az életéből a történtek után.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnő Pink férje, Carey Hart megfogadta, hogy soha többé nem repül a United Airlines, illetve az Air New Zealand járataival sem, miután nagyon rossz tapasztalatokra tett szert Új-Zélandról az Egyesült Államokba tartó útján, de nem számolt be arról, hogy pontosan mit történt.

Hart kedden Instagramon adott hangot elégedetlenségének, miután megérkezett a San Franciscói reptérre. A motocross bajnok arról számolt be, hogy az egész úton "undorító" módon bántak vele:

Teljesen visszataszító, ahogy a fizető ügyfelekkel bánnak. Köszönöm a lekezelő bánásmódot San Franciscóban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never again with @united . Absolutely disgusting how they treat paying customers. Thanks N. Ayala for the patronizing treatment in San Francisco. #WelcomeHome

Carey Hart (@hartluck) által megosztott bejegyzés,

Pink 43 éves férje egyébként a popsztár nélkül utazott, mert az énekesnő még a jövő héten Ausztráliában turnézik új albumával.
"Lehet, hogy csak öreg vagyok, de az utazás egy ki**ott vicc mostanság" - felelte Hart az egyik követője hozzászólására. Volt, aki magángépet ajánlott neki, de a sztár lenyugtatta annyival, hogy ennyi pénze még nekik sincs és csak a családja miatt ment külföldre, mert tudja, hogy a repülőutak rettenetesek és a járatok tele vannak bunkókkal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 hours of travel time and I just touched down in seattle.

Carey Hart (@hartluck) által megosztott bejegyzés,

A United Airlines szóvivője azt mondta, hogy már bocsánatot kértek Harttól és alaposabban megvizsgálják az ügyet, hogy kiderüljön mi történt pontosan. A Daily Mail az Air New Zealanddal is felvette a kapcsolatot, egyelőre nem kaptak választ.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?