SZTÁRDZSÚSZ

Tilos az összebújós fotózás Soltész Rezső koncertjein, figyelmeztették az énekest

Soltész Rezső már alig várta, hogy visszatérjen a színpadra, ugyanakkor rádöbbent: muszáj, hogy a rajongók betartsanak néhány fontos óvintézkedést!
  • Szerző: Doris

Soltész Rezső korábban az orvosok tanácsára mondta le a fellépéseit, hiszen szívproblémákkal küzdött. Júniusra már javult az állapota, ám ekkor berobbant a koronavírus-járvány, Így Rezső jó darabig nem láthatta a rajongóit. Annál nagyobb volt az öröme, amikor visszatérhetett a színpadra, és újra fergeteges hangulatú koncerteteket adhatott, amiknek a végén rajongói fotók készültek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„A lányom látta ezeket a képeket, és úgy ítélte meg, hogy ez most túlzás. Sok rajongó egyáltalán nem tartja be az előírt távolságot, a buli után pedig hozzám bújva fotózkodnak. Arra kérte Facebook-bejegyzésével a rajongóimat, hogy az összebújós fotókat mellőzzék és mindenképp viseljenek maszkot, ha a közelembe jönnek. Ez persze nem ellenük szól, imádom őket! Viszont be kell látnunk, hogy komoly veszélyhelyzet van, és az, hogy nincs az egész ország karanténban, még nem azt jelenti, hogy nincs baj„ – kezdte a -nak a Szóljon hangosan az ének! előadója, hozzátéve: a vírus nem kérdez, soha sem tudhatja senki, hogy hol és ki által fertőződhet meg.

Rezső szerint a jelenlegi statisztika riasztó, egyértelmű, hogy ismét berobbant a vírus. Rengetegen lehetnek, akik nem is tudják, hogy fertőzöttek, és talán pont annak adják tovább a betegséget, akit a legjobban szeretnek. Úgy véli, a koronavírus sajnos egy láthatatlan ellenség.

Az énekes azt is elárulta, egy kedves doktornőtől is kapott féltő intelmeket.

„Mindannyiunkban van szeretetéhség, vágy arra, hogy megöleljük egymást, erre figyelmeztetett egy orvosként dolgozó rajongóm! Azt írta legyek óvatos, és beláttam, igaza van. Imádom a rajongóimat, de az önfegyelem most mindennél fontosabb” – jelentette ki.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?