SZTÁRDZSÚSZ

Titkok a múltból: Házasságáról vallott Fésűs Nelly

A népszerű színésznő a kislánya megszületése után nem gondolta, hogy valaha még férjhez megy.
  • Szerző: BDF

Fésűs Nelly vágyott arra, hogy Vajtó Lajos feleségül vegye, ám az esküvőről letett, amikor kislányuk, Elza megszületett. A szerelmesek végül egy titkos, meglepetés esküvőn mondták ki a boldogító igeneket másfél évvel ezelőtt, amit a férj maga szervezett meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Ez a házasság a vágyam volt, de abban a pillanatban letettem róla, amikor Elza megszületett. Mert, ha akkor nem vesz el, amikor a gyerekét várom, és el kell mennünk aláírni az apasági nyilatkozatot, hogy igenis vállalja a gyereket. Ha akkor nem érzi azt, hogy nősülnie kell, akkor később minek hozzam fel? Semmi értelme” – mondta el a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban Nelly, aki bár Lajos tudtára adta, hogy nem akar nagy esküvőt, a házasságkötésre azonban csak négy évvel közös kislányuk születése után került sor. Úgy, hogy a színésznő egyáltalán nem is számított rá.

„Elengedtem ezt a Vajtó-féle házasságot. Nem is akartam betörni. Onnantól kezdve, hogy Elza megszületett, soha többé nem hoztam fel. Ezért volt érdekes, hogy egyszer csak ott álltam a saját esküvőmön” – mesélte mosolyogva a kamerák előtt a színésznő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
És ezeket olvastad már?