SZTÁRDZSÚSZ

Titkos megállapodást kötött Hujber és felesége

Még áprilisban, magánvádas eljárásban, könnyû testi sértés vétsége miatt jelentette fel férjét Tölgyesi Khell Cynthia.
  • Szerző: Angie

Most már biztos, Tölgyesi Khell Cynthia meggondolta magát, visszavonta a férje elleni vádakat, így a korábban könnyű testi sértés miatt bíróságra beidézett Hujber Ferenc megnyugodhat. Úgy tűnik, a házaspár mégis csendes, békés elválás mellett döntött.

Még áprilisban, magánvádas eljárásban, könnyű testi sértés vétsége miatt jelentette fel férjét Tölgyesi Khell Cynthia, aki múlt hét pénteken meg is jelent a Szentendrei Járásbíróságon ebben az ügyben. Igaz, sok dolga nem volt, csak azért érkezett a helyszínre, hogy visszavonja a vádakat. Legalábbis ezt mondta a bíróság egyik munkatársa, aki a %%-nak elismerte, a múlt hét pénteki tárgyaláson a sértett megszüntette a vádlott elleni magánvádas eljárást, és jelenleg nincs más folyamatban lévő ügy Hujber Ferenc ellen.

Az köztudott, hogy a pár házassága jó ideje viharos, de három hónappal ezelőtt olyasmi történt, ami alapjaiban változtatta meg a család életét. A színész ellen több eljárás is indult, először kényszerítés bűntette miatt nyomoztak a rendőrök, majd kiderült, hogy ehhez könnyű testi sértés is társul, amelynek a felesége volt az elszenvedője. Mindezt tetézte, hogy a kábítószer-fogyasztás is felkerült bűnlajstromára, a három ügy pedig már soknak bizonyult. Ez már az addig türelmes feleségének is sok volt. Cynthia úgy döntött, lezárja életének ezt a korszakát, és egyedül gondoskodik tovább a két gyermekükről, a hétéves Noelről és a hároméves Noáról.

Cynthia döntésének valószínűleg köze van ahhoz, hogy Hujber pár hete új élet reményében Kanadába költözött.

Ha kíváncsi vagy, Hujberék miben állapodtak meg, vedd meg a %% csütörtöki számát az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?